• 3 Apr. 2019
 • 3 min

Învață programare rapid și găsește-ți un job în IT

cursuri IT
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Participă la cursuri IT și, indiferent de meseria pe care o ai, poți deveni junior developer în șapte săptămâni. Ai apoi 80% șanse să-ți găsești un job în domeniu. Iată cum!

 

Șapte săptămâni de cursuri IT intensive. Atât îți trebuie. Dacă simți că te-ai săturat de jobul pe care îl ai. Dacă simți că ai putea să câștigi mai mult sau pur și simplu vrei să intri într-un domeniu bine plătit. Șapte săptămâni. Opt ore pe zi, de luni până vineri. Cu profesori. Cu teme, teste și proiecte. 

La final, vei avea deja un portofoliu cu care vei putea să aplici la primul tău job în IT. Și un CV puternic, care să iasă în evidență în fața angajatorilor. Pe diploma ta va scrie: junior developer. Adică vei fi făcut acele cursuri IT care reprezintă primul pas către lumea programatorilor și a locurilor de muncă bine plătite.

Cursuri IT pentru tine

Ca să răspundă cererii mari de programatori din piață, dar și visurilor tale secrete până nu demult, eJobs.ro aduce în România academia de IT Coders Lab, care îți permite să devii programator rapid, chiar dacă nu ai studii de specialitate, pregătindu-te intensiv pentru primul tău job în IT timp de 7 săptămâni.

Primele cursuri IT încep pe 27 mai. Profesorii vor fi programatori seniori, iar grupele vor fi de maximum 10-14 studenți.

Aproape oricine poate să participe la aceste cursuri IT, indiferent de studiile anterioare. Cele mai importante abilități sunt motivația și ambiția personală. Nu trebuie să știi fundamentele programării în avans. Cursurile sunt gândite chiar si pentru cei care nu au avut nicio legătură cu programarea până acum. Vei învăța să rezolvi probleme cu care programatorii se confruntă zilnic la job.

Vei merge la cursuri IT de luni până vineri, de la 9am la 5pm. Cursul e format din șase module, iar fiecare modul durează 5 zile. Există și o săptămână de pauză, planificată la mijlocul cursului. Vei programa zilnic și vei avea proiecte individuale, dar și lucru în echipă.

Ce cursuri IT alegi

Dacă te atrage partea vizuală a lucrurilor și îți place să petreci timpul lucrând la modul în care un site sau o aplicație arată și se comportă, poți opta pentru cursul de Front End Development. Este un curs JavaScript prin care înveți cum să fii cel care unește partea de design, UX și creație într-o interfață atrăgătoare pentru utilizatori.

Dacă îți place mai mult ideea de a-ți crea propriul tău program complex, care să rezolve prin tehnici de programare probleme ale vieții reale, atunci mai bine ai alege cursul de Back End Development. Aici vei învăța cum să fii cel care influențează și schimbă ceea ce este în spatele unei interfețe utile, care se mișcă repede, și cum să dezvolți de la zero partea funcțională a aplicațiilor web sau mobile.

La finalul fiecărui modul vei susține o probă. N-o să fie ușor, asta trebuie să știi de la început. Acest test vine de obicei sub forma unui proiect pe care poți apoi să îl adaugi în portofoliul tău. Examenele și portofoliul sunt principalele metode prin care poți demonstra companiilor că ești pregătit să lucrezi în IT. Fără ele, nu poți absolvi aceste cursuri IT.

Cursuri IT pentru un CV puternic

Nimeni nu-ți poate garanta că vei obține un job după finalizarea cursului. Vei intra însă în programul Career Lab, care îți va pregăti debutul ca junior developer. Prin colaborarea cu eJobs.ro, vei avea acces la o mulțime de materiale care să te ajute să îți creezi un CV atrăgător, vei primi sfaturi despre cum să te porți la interviu și vei avea parte de o sesiune one-to-one cu un consilier profesional.

„Obiectivul Coders Lab se referă la întregul proces de schimbare a carierei. Ajutăm studenții să se familiarizeze cu realitățile unui job în IT, iar obținerea unui loc de muncă la finalul cursurilor reprezintă închiderea procesului de reconversie profesională și scopul nostru principal”, spune Nicoleta Măcineanu, project manager la Coders Lab România.

Până acum, din cei peste 2.000 de absolvenți ai cursurilor Coders Lab la nivel internațional, 82% s-au angajat în domeniul IT ca programatori și specialiști în domeniu.

Perioada de înscrieri se termină pe 10 mai. Cum locurile sunt limitate, recomandarea noastră ar fi să te înscrii la unul dintre ele cu cel puțin trei săptămâni în avans, ca să îți asiguri locul și să ai timp să studiezi materialele pe care le vei primi. Și cu care poate începe cariera ta de programator.

 

Vrei să afli mai multe despre cum poți deveni programator rapid? Intră pe www.coderslab.ro

Ți-a plăcut articolul? Atunci s-ar putea să-ți placă și:

De ce să-ți iei primul job în IT

A fost util articolul? 65
reconversie profesionala
 • AvatarRajala Adriana zice

  Buna ziua

  Ma intereseaza ce costuri presupune inscrierea la acest curs.

  • Iulia VacaroiuIulia Vacaroiu zice

   Salut, Adriana! Costul unui curs este de 8000 de lei cu posibilitatea plății în rate. Găsești mai multe detalii pe site-ul academiei: https://www.coderslab.ro/

 • AvatarGorgan Marius zice

  Sautare

 • AvatarDragos Serbu zice

  Buna ziua! Faceti cumva si cursuri online? sau/si in alte orase? Multumesc

  • Iulia VacaroiuIulia Vacaroiu zice

   Salut, Dragoș!

   În acest moment cursurile Coders Lab au loc doar în București, în regim full time. Urmărește site-ul academiei însă, pentru că echipa Coders Lab lucrează la dezvoltarea mai multor tipuri de programe. – https://www.coderslab.ro/

 • AvatarMarius zice

  Buna!

  Doresc sa invat programare, insa pe langa jobul actual.
  Care sunt posibilitatile?
  Multumesc pt raspunsul vostru prompt!

  Cu respect,
  Marius

  • Iulia VacaroiuIulia Vacaroiu zice

   Salut, Marius! În acest moment cursurile Coders Lab se desfășoară în regim full time pentru o reconversie cât mai rapidă. Te invităm să urmărești site-ul însă, deoarece echipa Coders Lab lucrează la dezvoltarea mai multor tipuri de cursuri. Poate vei găsi unul care ți se potrivește mai bine. – https://www.coderslab.ro/

 • AvatarMihalache Cornel zice

  Buna ziua ! Cat costa acest curs ?
  Multumesc !

  • Iulia VacaroiuIulia Vacaroiu zice

   Salut, Cornel! Costul unui curs este de 8000 de lei cu posibilitatea plății în rate. Găsești mai multe detalii pe website-ul Coders Lab: https://www.coderslab.ro/

 • AvatarLeontin Petcu zice

  Buna ziua intregi echipe Ejobs cit si celor care sunt fideli platformei!
  Sunt din Bucuresti,nascut in Septembrie 81″…
  Pasionat de tehnologie de cind ma stiu…totusi nu am avut norocul sa fiu angrenat in acest domeniu cu o slujba,fiind un om activ in cu totul alta ramura.
  Cel mai dureros pentru mine ca om este faptul ca nu imi pot urma pasiunea si visul de a lucra in acest domeniu din pricina studiilor superioare si acea diploma!
  Un om cind e pasionat de ceva ajunge sa prinda foarte repede…in aceasi masura sunt si eu.
  Nu pot urma un curs de reconversie profesionala…iar cu timpul ajungi sa nu mai fi atit de atras de ceea ce faci,intervine plafonarea si declinul in propiile forte,desi uni oameni chiar pot fi atit de capabili sa faca lucruri deosebite din pasiune si cu dragoste!
  In mare masura se pune pret pe relatii…influenta,cumetrii si mai putin pe capacitatile personale…totul se poate invata in timp.
  In principiu nu sunt un om norocos din moment ce nu am reusit in viata fata de restul din aceasi generatie cu mine.
  Au avut o mare influenta asupra destinului meu familia dezbinata…iar acum duc o viata chinuita cu atitea neajunsuri…mi am dorit si eu o familie dar Dumnezeu a facut ca acest suflet sa nu fie unul cinstit cu viata si asa am ajuns sa optam pentru divort!
  Sunt in situatia in care imi doresc o viata mai buna pentru rodul iubiri noastre…copilasi nostri,dar necesitatile copiiilor sunt atit de numeroase iar eu nu le pot oferi.
  Acesti copiii merita sa fie ingrijiti normal,o tinuta si un aspect fizic in societate cit mai normal si ingrijit,desi tinjesc la aceasta viata soarta a facut ca durerea mihnirea sa fie permanenta!
  Ce viitor vor avea acesti copilasi…proveniti dintro familie dezbinata…cind eu ma regasesc in ochii lor si viata lor am traito si eu de mic…si acum ma vad cit de greu imi e sa razbat in viata…ce se va alege de viata acestor copilasi cind legiile si metodele de triere vor fi mult mai severe peste 10 15 ani cind vor ajunge acesti copilasi la maturitate si vor fi nevoiti sa ia viata in piept pt a deveni independenti sau la rindul lor sa si intemeieze propiile famili?!
  Educatia si igiena precara vor face din aceste suflete pe viitor niste oamenii respinsi de societate…iar drumul lor va fi unul in care vor supravietui din activitati la limita legi sau exploatati de cei care vineaza astfel de oamenii.
  In Romania…avem adoptate aceleasi legii pt siguranta si protectia sociala si a familiei precum restul tarilor integrate in U.E.dar nu se pun in aplicare…nu isi bate nimeni capul ca anumite suflete isi duc viata deraiati de pe calea lor…si chiar pe nimeni nu ai intereseaza ca acestia vor ajunge la maturitate fara un rost in viata…”NU E DIN FAMILIA SAU ANTURAJUL MEU”sa fie sanatosi…desi fondurile E.U. sunt mincate,rezultatele lipsesc cu desavirsire…cum explica toti acesti functionarii ai statului salariile care le primesc de la bugetul acestei tari din cotizatiile Romaniilor…cind copiii nostri sunt lasati de izbeliste?!
  Anafabetismul scolar URIAS atit la Oras cit si Rural,monitorizarea sociala a familiilor cu risc de marginalizare sociala vor face din aceste suflete sa devina PARIA SOCIETATI!!
  Schimbari mici dar cu mare efecte pe termen mediu pot fi…o slujba pe masura pasiunilor si a capacitati…cursuri de calificare profesionala pt adulti si reintegrare socio profesionala…
  Daca un adult va avea un job de la care sa aibe satisfactii si implinire materiala,va ajunge in situatia sa aibe capacitatea sa se implice activ in toate nevoile unor copiii…ca acestia sa aibe o viata cit mai normala…precum igiena totala si aspectul fizic in mediul scolar sau social…asigurarea unei hrane adecvate,oferirea posibilitatilor de distractii si mici vacante interactive chiar si pt 1 zi in cartier sau oras…meditatii asigurate de protectia sociala…nu exista…doar DASCALII TREBUIE SA CASTIGE 100 DE LEI PER ORA DIN MEDITATII CE DUMNEZEU,TINZI SA INTELEGI DATORITA SALARIILOR ATIT DE MICI DIN INVATAMINTUL DE STAT!!
  PLINGE SUFLETUL MEU CIND VAD MEREU COPILASI CU ATITEA CALITATI SI PASIUNI DUSE LA UN NIVEL IN CARE VISEZI CA ESTI MINDRUL PARINTE AL ACELOR SUFLETE PLINE DE DRAGOSTE SI IUBIRE PARINTEASCA…EU NU AM AVUT PARTE DE UN ASEMENEA CAMIN SI DE ASEMENEA PARINTII…SUFERINTA FIIND MAI CRUNTA CIND IMI VAD PROPII COPIII CA TRAIESC O VIATA ATIT DE CHINUITA!!
  Degeaba am facut atitea sesizari pe linga autoritati…totul este lasat de izbeliste…merge si asa…lasa i in plata Domnului ca nu or sa crape de frig si foamete!!
  “SIGURANTA PERSONALA CE AR PUTEA CONSTA IN O SLUJBA POTRIVITA,IMPLINIREA MATERIALA,MA VOR FACE DIN TOATE ACESTE ASPECTE CA SA FIU CAPABIL SA MA IMPLIC TOTAL ASUPRA TUTUROR NECESITATILOR ACESTOR COPILASI…
  PINA ATUNCI,ACESTIA VOR FI NEGLIJATI…VOR AJUNGE SA AIBE ABANDON SCOLAR SI SE VOR CONTURA CARACTERELE LOR INTRO FORMA CARE LE VOR DECIDE DESTINELE IREMEDIABIL INTRO BUNA ZI!
  Toate acestea vin ca un domino de pe urma unei famili dezbinate si dezinteresul autoritatilor…care au facut ca acest sistem sa fie atit de corupt si nepasator…
  CU RECUNOSTINTA DIN SUFLETUL MEU CA SUNT ROMAN AS PUTEA SA O VIND LA COLT DE STRADA…SI IN SECUNDA 2 SA EMIGREZ IN CELE MAI NORDICE TARI DIN EUROPA…NU SUNT CAINII CU COVRIGI N COADA,DAR DACA TE VAD CA DORESTI SA LUPTI…ITI VOR SUSTINE EFORTURILE SI ITI VOR ASIGURA SPRIJINUL SOCIAL DE CARE AI NEVOIE…DAR MAINE VOI AJUNGE SA MA PRAPADESC DRACULUI CU UN VIS BLESTEMAT CARE LAM AVUT IN ADINCUL SUFLETULUI SI ACTIONIND CU INIMA,AM AJUNS SA TRAIESC VIATA ASTA ATIT DE CHINUITA SI AMARITA!
  E ATIT DE USOR SA FI FACUT UN PARIA A SOCIETATI…DE PERSOANE NECALIFICATE PROFESIONAL CARE OCUPA ACELE BIROURI…PRECUM O ARMATA DE CAPUSE CARE SUGE BA FRATE…SUGE RESURSELE ACESTE TARI…SI AJUNG SA FACA BLESTEMATII ASTIA HEMOROIZII LA FUND DE ATITEA BATATURI…LA FUND…MESERIA ACESTORA E TOCEASCA SCAUNELE DIN BIROURI…IAR TOTI ROMANII CONTRIBUABILI LE PLATESC ACESTORA SALARIILE SI RESTUL BENEFICIILOR!!
  Rusine sa va fie NESIMTITIILOR!!
  IN CLIPA IN CARE COPIII VOSTRI VOR AJUNGE SA TRAIASCA VIATA COPILASIIILOR NOSTRI PT MACAR 1 SAPTAMINA,ABIA ATUNCI VETI PUTEA SIMTI TOT CEEA CE INDUR EU CA DURERE SI DEZAMAGIRE LEGATA DE ESECUL DEZBINARI FAMILIALE…DIN PRICINA ATITOR FACTORI DE INFLUENTA…PRINTRE CARE SI CORUPTIA ATITOR MAFIOTII DIN SOCIETATEA NOASTRA!!!
  Scirbe ordinare in costume la 4 ace…ce impun un respect si o atitudine in ceea ce i priveste…
  Mizeria si CORUPTIA DIN POLITICA COBOARA SPRE SISTEMUL CE NE INFLUENTEAZA VIATA ZI DE ZI!!
  LIPITORILE ASTEA DIN POLITICA CARE SUG DE ANII DE ZILE BUGETELE MINISTERELOR CARE SUNT CONDUSE DE PUPINCURISTIII MINISTRII MARIONETA…SI MAI GRAV…FONDURILE NERAMBURSABILE ALE U.E. CE SUNT ATACATE CU PROIECTE DE CORUPTIE SI INSELACIUNE IN MASA CE AR PUTEA FACE OBIECTUL MULTOR ANCHETE PENALE DE DELAPIDARE SI INSELACIUNE…
  ROMANIA ESTE IN FOND O TARA CONDUSA DE O ARMATA DE MAFIOTII CRIMINALII CARE MANIPULEAZA SI INFLUENTEAZA REZULTATUL ALEGERILOR NATIONALE PT A PUNE MINA PE FRAIELE PUTERI DUPA CARE URMEAZA JAF NATIONAL!!
  PE TIMPUL LU CEAUSESCU…ASEMENEA REZULTATE ERAU CATALOGATE CA “SUBMINAREA AVUTULUI OBSTESC SI A SIGURANTEI NATIONALE”SI ERA PEDEAPSA CAPITALA…ACUM SE DA LIBER LA HOTIE IN TERITORII LA JAFURI PINA IN 1.999.999 LEI FARA ANCHETE DE DELAPIDARE…
  TOATA LUMEA DIVINIZEAZA POEZIA “DUMNEZEU IN SUS SI N JOS”CU DUMNEZEU INAINTE”
  Blestematiilor…ati distrus tara asta si siguranta populatiei…ati creat si protejat in toata Romania CLANURII DE CRIMA ORGANIZATA PROTEJATE DE SERVICII,POLITIE SI TRIBUNALE…ATI BAGAT IN PAMINT ATITEA FAMILII DE BATRANII CE LE AU FOST JEFUITE CASELE,ATI OTRAVIT OAMENII DUPA CARE ATI FALSIFICAT DOCUMENTELE DE PROPIETATE FIIND OBTINUTE CA DONATIE.
  FAMILIA NOASTRA E VINATA DE ACESTE GRUPARI DE MAFIOTII CE SUNT CONDUSI DE CLANURILE FAMILIILOR NICA SI PEPE CU PASTRAMA SAU FLORIN BLOJU…MAFIOTII DIN SECTORUL

 • AvatarSimona Bratu zice

  Bună ziua!
  Există limită superioară de vârstă pentru cei ce doresc să urmeze acest curs? Eu sunt inginer, pasionată de matematică și informatică ( acum învăț C++). Cred că este timpul unei reconversii profesionale pentru mine iar acest curs este ocazia binevenită, chiar dacă nu sunt prea tânără.

  • Iulia VacaroiuIulia Vacaroiu zice

   Salut, Simona! Nu există nicio limită de vârstă. Te așteptăm cu drag!

 • AvatarPaul zice

  Buna ziua,se poate la curs fara diploma de bac

  • Iulia VacaroiuIulia Vacaroiu zice

   Salut, Paul! Da, sigur că da. Înscrie-te cu încredere!

 • AvatarStefania zice

  Dupa acest curs exista posibilitatea sa iti gasesti un job rapid??

  • Bună, Ștefania,

   Ai mai multe șanse să-ți găsești un job de programator junior după cursul de la Coders Lab. Pe lângă informațiile și practica de la curs, te ajutăm și cu realizarea CV-ului și cu consiliere în carieră.

 • AvatarMadalina zice

  Buna. Cursul se tine in Timișoara?

Leave a Reply