• 28 Sep. 2018
 • 2 min

eJobs îți face CV-ul pe loc la Târgul de Cariere!

Târgul de Cariere job pe loc
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Târgurile de joburi reprezintă niște oportunități grozave de a interacționa cu angajatorii și de a pune toate întrebările care te macină despre un anumit job, dar procesul de aplicare nu este chiar cel mai simplu. Majoritatea candidaților fie vin cu teancurile de CV-uri printate, CV-uri care sunt ușor de pierdut sau de uitat de către recruiteri, fie uită complet că ar fi putut să vină cu CV-ul ca să aplice mai ușor. Astfel, majoritatea oportunităților de la târgurile de joburi se pierd complet, dar toamna asta ne-am propus să schimbăm complet acest lucru!

eJobs.ro, în parteneriat cu Târgul de Cariere, îți pune la dispoziție acum o metodă inteligentă de aplicare! Vino la orice eveniment TdC din sezonul acesta, iar eJobs îți va crea CV-ul pe loc și ți-l va transforma într-un cod ce poate fi scanat rapid de către angajatori, totul complet gratuit. Află toate detaliile mai jos!

Aplică instant la joburile care ți se potrivesc!

Dacă până acum nu aveai nicio altă opțiune, iar la fiecare târg veneai cu teancul de CV-uri imprimate la Xerox-ul de la colț, gata să le înmânezi tuturor recruiterilor pe lângă care treceai, acum eJobs îți oferă o variantă mult mai ușoară, atât pentru tine, cât și pentru angajatori!

 

1. eJobs îți face CV-ul pe loc!

Vino la Târgul de Cariere, iar la intrare, când te înregistrezi, îți vom transforma CV-ul tău pe eJobs.ro într-un QR Code. Dacă n-ai CV-ul deja creat pe platforma noastră, nicio grijă, consilierii noștri îți vor face un CV rapid pe loc. Iar dacă îți instalezi aplicația eJobs.ro – Locuri de muncă în avans (valabilă atât pe iOS, cât și pe Android), îți poți genera propriul QR Code pentru Târgul de Cariere direct din telefon.

 

2. Discută cu angajatorii de la târg și găsește joburile potrivite pentru tine.

Plimbă-te relaxat la târg și discută cu specialiștii în recrutare prezenți până găsești un job sau o companie care te atrage, apoi spune-i recruiterului că ai vrea să aplici pentru una sau mai multe dintre pozițiile libere din organizația sa. Dacă angajatorul a descărcat și a instalat aplicația eJobs creată special pentru Târgul de Cariere, acesta îți va putea scana cu ajutorul telefonului mobil sau a unei tablete, QR Code-ul și va primi acces la CV-ul tău complet de pe eJobs!

 

3. Când ajungi acasă, nu uita să intri pe eJobs ca să-ți recitești CV-ul!

Dacă aveai un CV deja creat și completat pe eJobs, poți să te bucuri liniștit de aplicările tale și să aștepți ca angajatorii să te contacteze. Dacă, în schimb, ți-ai creat CV-ul pe loc la târg, alocă-ți jumătate de oră la finalul zilei ca să îl completezi în totalitate și ca să te asiguri că angajatorii îți vor citi CV-ul în întregime pentru a avea o imagine completă a experienței și pregătirii tale.

Dacă încă nu ai ajuns la Târgul de Cariere din orașul tău, dar plănuiești să o faci, intră acum pe eJobs.ro și creează-ți sau completează-ți CV-ul ca să aplici rapid și inteligent la eveniment! Succes!

 

Citește și:

Fă cunoștință cu 400 de companii la Târgul de Cariere

Cum să-ți sporești șansele de angajare la târguri

A fost util articolul? 43
angajatoriCVtarg de joburi
 • Ciocan Laszlo Alexandru zice

  Doresc un job in comunicare afaceri sau in marketing afacerilor

 • Ruta Nicoleta zice

  Caut loc de muncă

 • Adrian zice

  Caut loc de muncã part time.

  • Iulia VacaroiuIulia Vacaroiu zice

   Bună, Adrian! Îți recomandăm să suni la 021.9124, linia telefonică de consiliere profesională eJobs, oricând în intervalul Luni-Vineri, orele 09:00-17:00. Un operator eJobs te va ajuta gratuit cu redactarea CV-ului și aplicarea la joburile care ți se potrivesc. Succes!

 • Jurcut zice

  Caut loc de muncă part time Oradea

 • Campean Adina Ioana zice

  Caut job Sibiu full time.

  • Iulia VacaroiuIulia Vacaroiu zice

   Salut, Adina! Îți recomandăm să suni la 021.9124, linia telefonică eJobs de consiliere profesională, oricând de luni până vineri, între orele 09:00-17:00, iar un operator eJobs te va ajuta să-ți redactezi CV-ul și să aplici la joburile care ți se potrivesc. Tariful apelului este normal, iar serviciul este 100% gratuit. Succes!

 • Scarlat zice

  Caut job part time Sibiu .
  Sau FULL time ,dar cu cazare.
  Datorita ejobs m-am angajat în ultimii 3ani

  • Iulia VacaroiuIulia Vacaroiu zice

   Salut! Îți recomandăm să suni la 021.9124, linia telefonică eJobs de consiliere profesională, oricând de luni până vineri, între orele 09:00-17:00, iar un operator eJobs te va ajuta să-ți redactezi CV-ul și să aplici la joburile care ți se potrivesc. Tariful apelului este normal, iar serviciul este 100% gratuit. Succes!

   • Viorel Zoicareanu zice

    Sunt absolvent de școala postliceala sanitara
    Asistent medical BFT și recuperare medicală
    Doresc un loc de munca in țara sau in afara țării vas de Crouaziera Spa sau persoane care își doresc un masaj profesionist
    Nr meu este 0745877765

 • Florian Culcea zice

  Caut de munca ca instalator in Olanda!

 • Florian Culcea zice

  Am experienta in domeniu 5

 • Florian Culcea zice

  Am experienta in domeniu 5ani !

 • Viorel Zoicareanu zice

  Sunt asistent medical BFT
  Masseur
  Reflexoterapie
  Kineto
  Doresc un loc de munca masseur intr-o Ștatiune Montană sau chiar pe un vapor de Crouaziera sau insule exotice
  Locul de munca poate fi in țara sau străinătate

 • Meclea Constantin Narcis zice

  Caut serviciu

 • Agapie Dorina zice

  Am lucrat ca infirmieră și aș dori un loc de munca în Ilfov sau Bucuresti.Am experienta 5 ani de camin bătrâni. Multumesc frumos.!

 • Culda Felicia zice

  Buna ziua!Caut un loc de munca

Leave a Reply