• 15 Oct. 2021
  • 2 min

eJobs are acum un nou look. Vezi cum te ajută platforma să obții un job!

cauti un job
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Avem zeci de mii de anunțuri de angajare și o mulțime de funcționalități utile ca tu să-ți găsești rapid locul de muncă potrivit. Iar acum ne-am schimbat și look-ul ca să-ți fie și mai ușor să navighezi pe eJobs.ro.

Acum aproape 22 de ani, înainte să lansăm eJobs.ro, majoritatea oamenilor își căutau un job urmărind anunțurile din ziare. Imaginează-ți ce însemna să cauți, anunț cu anunț, ceva care să ți se potrivească, printre rânduri identice de negru pe alb. Era o corvoadă! Acum, pe eJobs.ro, ai acces la o mulțime de funcționalități care simplifică procesul de angajare. 

Pe eJobs vei găsi:

  • Joburi la care poți aplica instant, ca să ai timp pentru încă un episod din serialul preferat
  • Locuri de muncă mai aproape de casă, pentru că știm cât de mult contează încă o oră de somn
  • Plus o mulțime de filtre din care să alegi, pentru că știm că ai deja o imagine clară a următorului tău job

Dacă înainte ai fi putut să-ți bei toată cafeaua de dimineață până găseai un singur anunț potrivit în ziar, acum poți să găsești și să aplici rapid la toate joburile care ți se potrivesc în câteva secunde. Durează chiar mai puțin decât îți ia să-ți faci o cafea. 

Aceeași platformă de încredere, acum cu un nou look

Am ajuns la acest proces de angajare simplificat pentru că de-a lungul anilor ne-am propus să aducem cât mai multe schimbări pozitive pe eJobs.ro și să eliminăm complet expresia „lasă că merge și așa” din vocabularul nostru. De aceea:

  • Am introdus interviul video pe eJobs.ro, ca să poți purta discuții în siguranță, de la distanță, cu toți angajatorii care te invită la interviu;
  • Am lansat platforma Primul Job, unde tineri la început de carieră pot găsi sfaturi și joburi care nu necesită experiență;
  • Am programat algoritmi inteligenți în site ca să primești cele mai bune recomandări de joburi pe baza profilului tău;
  • Am lansat linia telefonică 021.9124, pe care o poți apela oricând de luni până vineri între orele 09:00-17:00, pentru a primi ajutor cu scrierea CV-ului și cu aplicarea la joburile care ți se potrivesc;

În plus, verificăm manual fiecare anunț de angajare publicat la noi pe platformă și fiecare companie înscrisă, și semnalizăm aceste anunțuri și companii verificate ca tu să știi că poți aplica în siguranță la joburile respective. Iar acum am redesenat întregul site și i-am dat un look nou, mai fresh și mai intuitiv, ca tu să-ți poți găsi de lucru mai ușor. Descoperă noul eJobs!

 

Nou look eJobs

 

A fost util articolul? 1
anunturi de angajarejoburilocuri de munca

Leave a Reply