• 16 Jul. 2018
 • 1 min

Te-ai muta în alt oraș pentru un loc de muncă mai bun?

loc de muncă
Autor
Mihaela Pascari
Mihaela Pascari Face parte din echipa eJobs România de circa 5 ani. Perioad... Arată mai mult

Nu îți găsești un loc de muncă în localitatea de reședință sau pur și simplu nu te satisface salariul pe care îl primești în momentul de față? Foarte probabil, nu cauți unde trebuie. Zeci sau poate chiar sute de oferte de muncă te așteaptă într-un alt oraș decât cel în care locuiești acum. Chiar dacă pare dificilă, o astfel de decizie nu ar trebui să te sperie, totul este mai simplu decât pare, căci și angajatorii îți vin în ajutor și îți oferă diverse beneficii precum cazare și masă asigurată sau chiar prime de relocare.

În plus, dacă ești șomer și ți-ai găsit un loc de muncă la 50 de km de casă, poți primi bani de chirie pentru o perioadă de trei luni din partea statului.

 

Unde te poți muta?

Ai la dispoziții două variante, ori într-o localitate apropiată de casă, ori în marile orașe din România, depinde de ce-ți dorești! Spre exemplu, pe platforma de locuri de muncă www.eJobs.ro la o simplă căutare după cuvântul cheie „relocare”, poți găsi joburi în Băile Herculane, dar și în Constanța sau Brașov.

 

Ce joburi poți găsi?

Zeci de mii de oportunități te așteaptă, de la poziții de ospătari, cameriste sau bucătari, până la asistenți comerciali sau ingineri.

Te-am convins? Iată ce trebuie să faci ca să găsești jobul potrivit pentru tine:

 1. Sună la (021)9124 – linia telefonică de consiliere profesională eJobs (tarif normal, program de luni până vineri, între 09:00 – 17:00).
 2. Un operator eJobs îți va răspunde și te va ajuta, completându-ți CV-ul gratuit.
 3. Apoi același operator va căuta joburi potrivite pentru tine și va aplica în numele tău.
 4. Dacă angajatorii te vor considera potrivit pentru posturile respective, există șanse mari să fii contactat pentru a stabili un interviu.

Iar dacă vrei să afli mai multe despre cele peste 26.000 de locuri de muncă pentru muncitori calificați și necalificați și aproape 33.000 de locuri de muncă pentru tinerii aflați la început de carieră, disponibile pe www.eJobs.ro, sună de oricâte ori ai nevoie pentru că echipa eJobs e acolo să te ajute! Cu siguranță, există un job și pentru tine!

 

loc de muncă

Te-ai muta în alt oraș pentru un loc de muncă mai bun

 

 

 

 

A fost util articolul? 8
consiliere profesionalăloc de muncarelocare
 • AvatarChirea Daniela zice

  Buna ziua,
  Asi dori si eu un loc de munca dupa peste 15 ani lucrati in acelasi domeniu
  O zi buna!

  • Iulia VacaroiuIulia Vacaroiu zice

   Salut, Daniela! Te invităm să suni la 021.9124 (tarif normal), linia telefonică de consiliere profesională eJobs, în intervalul luni-vineri, 09:00-17:00, iar unul dintre operatorii noștri te va ajuta cu redactarea CV-ului și aplicarea la joburile care ți se potrivesc. Zi faină!

 • AvatarCristian Alexa zice

  Tot respectul pentru echipa ejobs. Prin intermediul vostru am gasit un loc bine plătit in capitală, dar ghinionul nu m-a părăsit nici acum.Înainte de plecare cu câteva zile , am jucat tenis de câmp si mi-am rupt tendonul ahilian. Au trecut 3 luni si mă simt mult mai bine. Fac singur recuperare acasă. Mulțumesc pentru ofertele trimise .

Leave a Reply