• 26 Apr. 2017
  • 1 min

Chestionar: Ce beneficii primești de la angajatorul tău

PADURE CU LOGO
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

La eJobs România, vrem să înțelegem cât mai bine cum te recompensează angajatorul tău. Așa că te invităm să răspunzi la un scurt chestionar online.

Rețeta pentru un angajat Happy la Job conține mai multe ingredinte, printre care se numără atât prestigiul companiei, cât și relația cu colegii, salariul lunar sau beneficiile. Structura beneficiilor pe care le primesc angajaţii în fiecare lună s-a diversificat foarte mult în ultimii ani. Pe lângă tichete de masă, abonamente medicale private și zile libere, companiile au început să le ofere salariaților beneficii din ce în ce mai creative, precum fructe la birou, spații de lucru atractiv, vacanțe, pizza la birou și posibilitatea să conducă o mașină de lux, în afara orelor de programe.

Opiniile și percepțiile tale despre beneficiile acordate angajaților sunt foarte importante pentru noi, pentru că ne ajută să înțelegem mai bine ce aștepări ai de la piața muncii. Ca urmare, ne dorim să aflăm cât de mulțumit ești de pachetul de beneficii oferit de compania pentru care lucrezi, ce beneficii extrasalariale primești și dacă ai recomanda managerilor tăi includerea în pachetul de beneficii a unui serviciu de sport și recreere.

Astfel, te invităm să completezi chestionarul din link: bit.ly/chestionar_eJobs_beneficii. Durează aproximativ patru minute să treci prin toate întrebările și, dacă nu te simți confortabil să răspunzi la vreuna dintre ele, poți renunța în orice moment. De asemenea, punem mare preț pe confidențialitate, așa că nu colectăm date personale prin intermediul chestionar.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply