• 7 Nov. 2017
  • 1 min

Gata de aventură în codrii Vlăsiei

Riders Club Haiduci și Domnițe
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Pe 11 noiembrie, competiția Haiduci și Domnițe, organizată de Riders Club, le va oferi concurenților o experiență memorabilă prin codrii Vlăsiei.

A venit momentul încheierii sezonului Riders Club 2017 cu un eveniment de rămas bun de la natură și de la fanii aventurilor cicliste. Pe 11 noiembrie, ultima competiție a sezonului are loc în codrii Vlăsiei sub numele „Haiduci și Domnițe.”

 

Călare pe biciclete, sute de concurenți  vor da curs acestei aventuri în inima naturii pentru a savura decorul viu colorat de toamnă și pentru a transforma pasiunea pentru pedalat într-o experiență de poveste. Cărările pădurii Surlari, porțiunile deschise de câmpie, potecile unduioase de pe malul lacului Moara Vlăsiei așteaptă temerarii să își testeze îndemânarea pe două roți în curse desfășurate pe trei trasee:  

 

  • Scurt – 17 km, pentru începători și cursele Family, respectiv participanți care au împlinit vârsta de minim de 5 ani;
  • Standard – 26 km, pentru riderii cu experiență care vor să își testeze rezistența, vârsta minimă fiind de 13 ani;
  • Epic – 52 km, pentru cei mai antrenați în cursele lungi de MTB;

 

Traseele sunt condimentate cu toate elementele unei povești frumoase în natură: cățărari prin inima labirinturilor de copaci, sprinturi pe adevărate rute forestiere, întrevederi liniștitoare cu iazurile de la marginea pădurii, oferind astfel una dintre cele mai spectaculoase rute din calendarul de evenimente al Riders Club.

 

La eveniment sunt așteptați toți amatorii de mișcare pentru a se bucura de atmosfera specială din zona de Start/Finish, de beneficiile oferite de MPG și de aventura în natură, ultima zi de înscriere în competiția Haiduci și Domnițe fiind joi, 09 noiembrie, înscriere care se face exclusiv online pe pagina concursului.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply