• 23 Jul. 2018
  • 1 min

Vrei să te angajezi în domeniul auto?

Autor
Mihaela Pascari
Mihaela Pascari Absolventă de Relații Economice Internaționale (A.S.E. Bu... Arată mai mult

Industria auto se numără printre domeniile din România care suferă de o criză acută de forță de muncă. Ceea ce reprezintă un avantaj pentru tine! De ce? Pentru că angajatorii îți pun la dispoziție tot mai multe joburi dintre care-l poți alege pe cel potrivit pentru tine, iar pe lângă salariu, oferă și diverse beneficii.

 

Unde le poți găsi?

Aproape 5.000 de locuri de muncă te așteaptă pe platforma de recrutare online www.ejobs.ro! Acestea sunt dedicate atât celor care vor să-și înceapă cariera în acest domeniu, cât și celor cu experiență.

 

Ce benefici poți obține?

Pentru că industria auto este una dintre cele mai mari și mai rapid dezvoltate în România, angajatorii investesc în pregătirea noilor angajați, asigurându-le un training inițial. Calificarea respectivă te poate ajuta și la viitoarele joburi.

De asemenea, printre beneficiile oferite de către companii se numără tichete de masă, bonusuri de performanță, al 13-lea salariu, spor de noapte, transport asigurat și nu în ultimul rând, posibilitatea de a avansa în carieră.

 

Ce trebuie să faci ca să obții unul dintre cele aproape 5.000 de joburi din industria auto?

  1. Sună la (021)9124 – linia telefonică de consiliere profesională eJobs (tarif normal, program de luni până vineri, între 09.00 – 17.00).
  2. Consilierii eJobs te vor ajuta, completându-ți CV-ul gratuit.
  3. De asemenea, vor căuta joburile potrivite pentru tine și vor aplica în numele tău.
  4. Dacă profilul tău se va potrivi pozițiilor scoase la bătaie, există șanse mari să fii contactat pentru a stabili un interviu.

Acum ai aflat care sunt regiunile în care angajatorii din industria auto scot la bătaie cele mai multe locuri de muncă, dar și care sunt beneficiile pe care le poți primi. Rămâne doar să suni ori de câte ori ai nevoie la (021)9124 pentru că echipa eJobs e acolo să te ajute să aplici pentru cele aproape 5.000 de joburi din acest domeniu!

 

auto

A fost util articolul? 3
angajareautomotivejob
  • AvatarDan Ciontea zice

    Dă, aș fi de acord sa mă mut în alt oraș, sa-mi schimb jobul. In prezent lucrez ca Tehnician Transporturi Auto, As vrea să lucrez ca șofer să zic Am salariu 2500 roni, și mi se pare f puțin. Dacă voi găsi ceva mult mai bun voi accepta.

Leave a Reply