• 21 Dec. 2020
 • 12 min

Model CV 2021. Descarcă aici model CV eJobs

model CV

Primul pas spre jobul pe care ți-l dorești în 2021 este un CV care să iasă din anonimat. Mai ales că în multe domenii și multe joburi se va menține concurența ca urmare a efectelor economice din țară și din lume. Pentru asta, ai nevoie de un model CV 2021, acel exemplu care te îndrumă ce să scrii la fiecare categorie și ce aptitudini CV să pui în valoare pentru a-ți găsi mai ușor un loc de muncă. Foarte important este și aspectul general al CV-ului, să-ți placă cum arată în primul rând ție și să treacă testul tău de exigență și apoi pe cel al recrutorului. Să poată fi parcurs ușor și informațiile relevante din cariera ta să fie așezate strategic. Iată ce model de CV să urmezi în 2021!

 

Ce este un CV?

Primul pas este să definești clar ce este CV-ul. Curriculum Vitae este o biografie scurtă care cuprinde date referitoare la studii, pregătirea ta profesională. Ai putea să-l numești cartea ta de vizită, pe care o folosești pentru a te pune în valoare în fața angajatorilor. Practic este povestea care vorbește despre tine, despre istoricul tău profesional și despre abilitățile și realizările tale. Aici ar trebui să evidențiezi de ce ești cea mai bună persoană pentru un job. Toate aceste informații trebuie structurate într-o formă, într-un model de CV.

 

Descarcă aici CV eJobs română

 

Descarcă aici CV eJobs engleză

Model CV - eJobs

Model CV eJobs.ro

Află oferta de locuri de munca Bucuresti pentru candidații fără experiență.

 

Model CV 

Alege în primul rând un model de CV care să te ajute să transmiți informația pe care ți-o dorești, dar care să fie bine structurat și ușor de completat. Modelul de CV oferit de eJobs.ro este recunoscut de recrutori pentru relevanță, simplitate și eficiență. CV-ul corespunde cerințelor miilor de companii care recrutează pe eJobs.ro, iar pentru ca acesta să fie relevant este important să-l actualizezi și să-l completezi cu toate informațiile care se potrivesc descrierii jobului la care aplici.

 

Actualizează CV-ul cu experiența cea mai recentă! Nu contează că ești de o lună la un job sau că ești în perioada de probă. (Victoria Brulea, Senior Consultant )

model de CV

 

Fotografia din model CV

Alege o poză recentă, tip portret. Este foarte important ca atunci când faci această fotografie să ai și o vestimentație office-casual și să alegi un fundal într-o culoare neutră. Toate aceste aspecte te ajută să faci o impresie bună și să arăți profesionalism încă de la prima privire asupra CV-ului tău. Evită pozele din timpul liber, pozele alături de copii sau cele de la evenimente în familie care transmit că nu iei în serios aplicarea la un job și implicit ceea ce vei face la jobul respectiv.

 

model CV

Model CV

 

Nume, funcție și date de contact

Prima parte a CV-ului trebuie să conțină numele tău, poziția ta actuală (de ex. lucrător comercial) și datele de contact. Evită să dai CV-ului tău titlul de Curriculum Vitae. Numele tău este titlul cel mai potrivit. Când vine vorba de datele tale de contact, adresa de e-mail și numărul de telefon sunt esențiale. Dacă dorești, poți include și un link către site-ul tău de prezentare, dar numai dacă aceste este actualizat!


Despre mine/Obiectivul profesional

Deschide CV-ul cu un obiectiv profesional, acea poveste scurtă despre tine. Este un paragraf în care faci prima impresie recrutorilor prin aspectele profesionale la care excelezi, prin planurile tale în carieră. Cel mai important este să adaptezi acest obiectiv profesional de fiecare dată când aplici la un job și să specifici anumite calități care te pot califica pentru un job. Ca să-ți fie mai ușor și ca să te încadrezi în 2-3 propoziții, poți răspunde la următoarele întrebări:

 

  • Cine ești? (de ex: pasionat de marketing)
  • Ce poți să oferi companiei? (cu peste 7 ani experiență în gestionarea campaniilor pentru brand-uri internaționale)
  • Care sunt planurile tale în carieră? (în căutarea unui job care să-mi ofere ocazia de a coordona un departament de marketing)
model CV

Model CV

Experiență profesională. Model CV

Menționează joburile pe care le-ai avut până acum în ordine invers cronologică, de la cel mai recent job la job-ul din trecut pe care îl consideri relevant pentru locul de muncă la care aplici.

La fiecare job specifică funcția, compania, perioada în care ai lucrat acolo și, de preferat, o frază care să explice rolul tău, mai ales dacă a fost unul specific. Punctează apoi responsabilitățile-cheie, realizările și susține fiecare realizare cu cifre pentru a arăta impactul!

Ca să fii relevant alege joburile care au legătură cu locul de muncă la care aplici, iar dacă ai experiență de mulți ani, puteți reduce detaliile rolurilor vechi sau irelevante.  

 

Educație. Model CV

La fel ca în cazul experienței, și educația trebuie menționată în ordine invers cronologică, de la cele mai recente studii la cele mai îndepărtate în timp. Include numele instituțiilor de învățământ, diplomele și calificările pe care le-ai obținut. Dacă ești la începutul carierei, merită să precizezi cele mai importante cursuri pe care le-ai făcut sau proiecte la care ai lucrat. Dacă ești senior și ai multe calificări îți recomandăm să le precizezi astfel: Calificarea – Instituția de învățământ – anul.

Ai grijă ca din CV-ul tău să reiasă că ești implicat să înveți continuu. E mai puțin relevant ce curs ai făcut acum zece ani!

 

CV - limbi straine

Limbi străine. Model CV

Înainte de a menționa o limbă străină în CV, gândește-te când a fost ultima dată când ai vorbit acea limbă. Dacă a fost în școala generală și de atunci nu ai mai exersat, e bine să nu o incluzi în CV-ul tău. În cazul în care nu știi care ți-e nivelul, pune-ți următoarea întrebare: Aș putea să călătoresc într-o țară în care se vorbește numai această limbă și să țină conversație fluentă fără niciun fel de ajutor? Dacă răspunsul e Da, atunci oferă context. Cât de bine știi limba respectivă în funcție de trei criterii:

 

 • Vorbit. Abilitatea de a vorbi o limbă este cea mai importantă. De exemplu, dacă poți vorbi bine limba engleză, angajatorul știe că îți poate da un job în țările în care se vorbește această limbă sau într-o echipă internațională.
 • Scris. Să scrii bine într-o limbă străină înseamnă să fii cu un pas mai departe de a o vorbi bine. Este partea mai dificilă, pentru că trebuie să cunoști gramatică și topică.
 • Citit. Abilitatea ta de citi bine într-o limbă străină spune ceva despre nivelul tău de înțelegere a acestei limbi.

Există niveluri diferite de cunoaștere a unei limbi străine:

 • începător
 • mediu
 • avansat

 

 

abilitati CV

 

Abilități. Model CV

Ideal este să menționezi 4-6 abilități care au legătură cu jobul pentru care aplici. Iar cel mai bun loc de unde te poți inspira este chiar descrierea postului. Alege cu grijă abilitățile pentru că este important să ai și realizări care să le susțină. În cazul în care nu ai chiar abilitățile menționate de angajator, alege unele similare care să se potrivească cu ceea ce ai făcut tu. Scopul este să îi arăți angajatorului că ești persoana potrivită pentru job cu abilitățile, calificările și experiența necesare. Noi te sfătuim să profiți din plin de această rubrică din CV-ul tău pentru că aici poți pune în valoare ceea ce știi să faci, iar structura și design-ul acestei rubrici te ajută să le evidențiezi.


Exemple de abilități profesionale (hard skills):

– competențe digitale (de ex.: Excel, Power Point)

– management de proiect

– SEO

– Analytics

– social media

– design

– digital marketing

 

Exemple de abilități soft (soft skills):

– inteligență emoțională

– ascultare activă

– orientare spre clienți

– empatie

– gândire critică

– flexibilitate

– comunicare

– putere de negociere

– managementul oamenilor

 

Te poți juca cu CV-ul astfel încât să scoți în față ce a fost mai important pentru tine și pentru următorul job. (Marga Radu, HR Solutions Director/Balkans Adecco Group).

 

Alte informații: interese, hooby-uri, proiecte

Include aici hobby-urile și activitățile pe care le faci ca să le susții (de ex: muzică, teatru, pictură), proiectele de voluntariat și cărțile pe care le-ai scris sau ai fost colaborator. Astfel de informații nu fac decât să susțină povestea ta și să arate că ești o persoană dedicată.
Ține minte că aceste detalii merită incluse doar dacă le consideri relevante pentru jobul la care aplici, nu ca să ai CV-ul să se încadreze într-un anumit număr de pagini. Iar pentru ca CV-ul tău să arate profesionist, îți recomandăm să faci distincția între interese și hobby-uri. Poți spune că ești interesat de sport, de jocuri, de statistică, de baschet. Dar dacă joci baschet sau te uiți la meciuri de baschet, atunci ai un hobby.


Când ar trebui să-ți adaugi hobby-urile în CV?

Să luăm exemplul de mai sus: baschetul. În ce situații ar trebui să-l incluzi în CV-ul tău? Evident că ar trebui să îl menționezi dacă aplici pentru un job la o echipă de baschet. Hobby-ul acesta poate fi important și dacă aplici pentru un job care implică muncă în echipă. Este evident că aduci valoare și te diferențiezi de ceilalți candidați dacă menționezi de cât timp joci baschet, la ce meciuri ai participat. Păstrează explicația într-o propoziție și încearcă să fii cât mai specific: „Baschet – Joc de 5 ani în echipa națională de juniori și am participat la 5 competiții internaționale.”

Exemple de hobby-uri pe care să le incluzi în CV:

Sporturile de rezistență: înot, ciclism, alergat la maratoane;

Hobby-urile creative: pictură, muzică;

Blogging-ul arată că ai abilități pentru joburi în marketing sau jurnalism;

Călătoriile arată că ai abilități și cunoștințe pentru un job care presupune interacțiune cu numeroși clienți străini sau călătorii în scop de afaceri;

Lectura arată focus și background cultural necesare pentru orice job;

Sporturile de echipă pe care le practici: fotbal, volei, baschet demonstrează spiritul tău de echipă;

Jocurile de strategie cum ar fi șahul, esențiale în project management, vânzări;

Yoga arată că ești o persoană calmă și ai control asupra acțiunilor tale.

 

Ce ar trebui să adaugi în CV în anul 2021, după experiența din 2020

 

2020 a fost anul în care a fost nevoie să ne adaptăm contextului dificil și deprindem într-un timp scurt abilități digitale și abilități umane. Acestea dau un plus CV-ului tău în 2021 pentru că piața locurilor de muncă rămâne competitivă în noul an și există în continuare multe incertitudini econimice. Prin urmare recrutorii se vor uita după oameni cu o anumită specializare care au rezultate menționate în CV.
Iată câteva îndrumări din partea profesioniștilor în resurse umane, citați de site-ul careerimpressions.ca:

 1. Menționează  „victoriile în carieră” care nu trebuie să fie spectaculoase, ci exemple concrete despre ceea ce ai făcut pentru a te adapta, pentru a crește și pentru a-ți menține performanța constantă. Arată cum ai aplicat gândirea critică în timpul pandemiei. Dau bine la CV exemplele în care ai făcut mai mult cu mai puține resurse, în care ți-ai depășit targetul, ai adaptat serviciile la comportamentul în schimbare al clienților, ai coordonat de la distanță echipe, ți-ai folosit inteligența emoțională pentru a gestiona diferit relațiile cu echipa, clienții. Menționează acele task-uri pe care nu ai crezut niciodată că le vei face, dar cu toate acestea le-ai îndeplinit cu succes în pandemie. Preocuparea ta pentru a ajuta așa cum poți adaugă valoare CV-ului tău.
 2. Prezintă rezultatele muncii tale. Rezultatele tangibile arată recrutorului că angajarea ta poate fi o investiție bună. Poți folosi sume, procente, iar acestea ar trebui să fie legate de cerințele postului și să arate impactul tău pozitiv în business.
 3. Insistă pe abilitățile soft care fac referire la personalitatea ta. Abilități precum comunicarea, capacitatea de adaptare, răbdarea, empatia, dorința de a învăța și de a crește profesional, auto-motivația, leadershipul sunt apreciate în timpuri economice incerte. Menționează-le cât mai la început în CV, chiar în secțiunea Despre mine unde poți spune cum poți folosi abilitățile tale pentru a aduce rezultate. De asemenea, în secțiunea Experiență oferă exemple de situații în care ai deprins anumite abilități sau în care te-ai folosit de anumite abilități pentru a obține rezultate.
  Dacă vrei să schimbi domeniul de activitate, insistă asupra abilităților transferabile. Ele sunt o dovadă a faptului că vei fi flexibil și pregătit pentru schimbarea majoră din carieră. Încearcă pe cât posibil să nu te rezumi doar la menționarea abilităților, ci la demonstrarea lor.
 4. Acordă atenție felului în care arată CV-ul tău. Într-un moment în care recrutorii primesc mai multe CV-uri decât de obicei, CV-ul tău se va bucura de mai multă atenție dacă poate fi parcurs ușor și dacă este realizat într-un mod profesionist. Începe cu o Propunere de valoare în secțiunea Despre mine. Asigură-te că fiecare frază începe cu un verb de acțiune și nu are mai mult de două rânduri.
  Evită pe cât posibil să încarci pagina cu toate responsabilitățile și cu toate joburile din trecut dacă acestea nu sunt relevante pentru jobul la care aplici. Într-un cuvânt: simplitatea ar trebui să definească CV-ul tău.

Ce treci în CV în funcție de nivelul de experiență

Indiferent dacă ești la începutul carierei sau ai o experiență de 5-10 sau 15 ani, segmentează-ți CV-ul în așa fel încât să cuprindă informațiile cele mai relevante în partea de sus. Iată un model de CV pentru fiecare nivel de carieră.

 

CV pentru entry level

 • Un obiectiv profesional în care să specifici că îți dorești să-ți începi cariera, că ești deschis spre învățare și ce valoare poți aduce companiei (prin studiile, cursurile urmate).

  Menționează:
 • realizările pe care le-ai avut până acum chiar dacă sunt puține
 • cursuri de la facultate relevante pentru jobul la care aplici
 • rezultate din mediul academic
 • proiecte de voluntariat în care te-ai implicat
 • activitatea în organizații studențești
 • internship-uri
 • practică
 • programe de tipul Work & Travel

 

CV pentru nivel mediu de carieră

Menționează competențele pe specialitatea ta, de preferat între 5 și 7 competențe. La structura cronologică începe cu cel mai recent job și enumeră maxim 5 competențe dobândite și realizările. De exemplu, în vânzări aplici pentru un job de sales director. Ai fost înainte sales director la o altă companie. Specifică principalele realizări, ce venituri ai realizat personal sau cu echipa pe care ai coordonat-o. În domeniul financiar, poți să dai câțiva indicatori: număr de clienți, veniturile administrate etc. Te poți inspira și din evaluările pe care le ai la job, indicatorii de performanță de acolo și modul în care i-ai realizat sunt importanți și merită menționați în CV.

 

model de CV

Model CV

CV pentru 15-20 de ani de experiență

Ideal ar fi să menționezi joburile din ultimii 10 ani, însă cu accent pe joburile cele mai recente, pe competențele dobândite și realizările pe care le-ai avut. La cele mai îndepărtate locuri de muncă pe care le-ai avut, precizează doar funcția, compania, perioada. În situația în care ai avut 10 joburi în 10 ani, e bine să le menționezi. Angajatorii apreciază corectitudinea și chiar punctează că nu ai cum să dai greș dacă ești sincer.

ce sa faci in CV

Model CV

Ce să faci în CV. Model CV

 • Trimite CV-ul în limba în care e scris anunțul jobului! Asta te ajută să te diferențiezi de ceilalți 1.000 de candidați!
 • Prezintă joburile relevante pentru locul de muncă la care aplici!
 • Folosește cuvinte cheie astfel încât CV-ul tău să fie mai ușor de identificat, mai ales când recrutorii folosesc sisteme automate de scanare a CV-urilor!
 • Corelează datele joburilor astfel încât să arăți că ai trecut de la un loc de muncă la altul!
 • Arată cum ai evoluat în cadrul unei companii, ce responsabilități ai primit și ce realizări ai avut!
 • Susține realizările cu cifre!
 • Găsește modalități prin care să-ți pliezi CV-ul pe un job chiar dacă nu ai experiența menționată! Abilitățile te ajută în acest caz.
 • Corectează CV-ul! Indiferent de domeniul și jobul la care aplici, nu există scuză când vine vorba de greșeli gramaticale, de punctuație, typo-uri.
 • Asigură-te că este scris corect într-o limbă străină și că tu vorbești întocmai acea limbă. Este neplăcut ca recrutorul să descopere că un CV bine scris nu este susținut de o prezentare pe măsură!
 • Fii sincer(ă) înainte de toate! Toate informațiile pe care le menționezi în CV trebuie să fie adevărate și ușor de probat.

 

Ce să nu faci în CV 

 • Evită detaliile personale precum:
  – adresa de domiciliu
  – vârsta și data nașterii
  – statutul marital
  – religia
  – referințele
  – motivele pentru care ai plecat de la fostul job
 • Nu te teme că nu ai suficientă experiență pentru un job! Menționează proiecte, cursuri, calificări. Angajatorii sunt tot mai interesați să angajeze oameni cu atitudinea potrivită pe care să-i formeze.
 • Nu oferi informații confidențiale cum ar fi date din companie! Cel mai simplu este să urmezi regula cotidianului New York Times: dacă nu ți-ar plăcea ca informația să apară pe prima pagină a unei publicații alături de numele tău, atunci evită să o menționezi!
 • Nu exagera cu detalierea cursurilor din facultate când ai 5 ani de experiență profesională!
 • Nu încerca să acoperi perioadele în care nu ai lucrat! Fii sincer când e vorba de mai mult de 6 luni în care nu ai lucrat și precizează motivul: călătorii, o situație medicală, proiecte de freelancing, concediu de maternitate.
 • Nu folosi clișee sau jargon! Evită așadar cuvinte care plictisesc precum: „muncitor”, „spirit de echipă”, „orientat către detalii”, dar și cuvinte prea specifice jobului pe care îl ai. Gândește-te că CV-ul tău trebuie să fie ușor de înțeles de oricine, fără a avea studii de specialitate!
 • Evită frazele care încep cu negație precum și cele care au conotație negativă, precum: Am atins obiectivele agresive de marketing
 • Nu trimite CV-ul în format doc.!  De cele mai multe ori versiunile de Word nu corespund și aspectul CV-ului se poate modifica când recrutorul îl deschide. Așa că formatul PDF (pe care îl poți downloada și din contul tău de candidat de pe eJobs.ro) îți dă siguranța că CV-ul va fi văzut așa cum l-ai editat.
CV

Cere recrutorilor un model CV!

Model CV 2021. Ce spun recrutorii

Am vorbit despre cum trebuie să arate un model de CV-ul cu Victoria Brulea, Senior Consultant și cu Marga Radu, HR Solutions Director/Balkans Adecco Group. Iată 10 sfaturi pe care le-am reținut și care îți pot fi de folos:

 1. Structurează, oferă relevanță și personalizează CV-ul!
 2. Ai grijă să fie corect scris din punct de vedere gramatical și ortografic!
 3. Folosește verbe de acțiune! Înlocuiește: am fost responsabil de…  cu: „am obținut”, „am negociat”, „am realizat”.
 4. Personalizează obiectivul profesional în funcție de jobul la care aplici!
 5. Fii onest în informațiile pe care le transmiți!
 6. Fii tu autorul CV-ului tău și arată la interviu că știi informațiile pe care le-ai scris. Nimic nu e mai neplăcut decât să-ți corectezi CV-ul la interviu!
 7. Folosește o singură limbă în CV. De cele mai multe ori recrutorii întâlnesc CV-uri în română care conțin multe cuvinte în engleză.
 8. Gândește CV-ul în funcție de nivelul tău de senioritate! Arată competențele tale care să reflecte acest nivel de senioritate!
 9. Trimite CV-ul de pe o adresă de e-mail serioasă. Poți alege acest model: prenume.nume@gmail.com
 10. Cere consiliere în redactarea CV-ului astfel încât să-ți crești șansele de a te angaja! eJobs.ro chiar a lansat o linie telefonică gratuită, 021 9124, unde un consilier discută cu tine la telefon și pe baza datelor pe care i le oferi îți face CV-ul.

Poți merge foarte departe cu creativitatea. De exemplu, dacă aplici pentru o poziție în marketing poți să te joci cu CV-ul. Dacă aplici pentru o poziție în domeniul financiar, atunci trebuie să fii foarte precis și cu date corecte. Poți să fii inventiv(ă), însă cuvântul cheie în CV rămâne personalizat în funcție de jobul la care aplici. Nu poți să aplici cu același CV pentru toate pozițiile de care ești interesat. (Victoria Brulea, Senior Consultant )

Câteva aspecte care țin de aspect și design:

 

Păstrează CV-ul în 1-2 pagini!

Alege cele mai relevante informații și păstrează CV-ul scurt și succint. Ca să fie atractiv și repede de parcurs de recrutori, e bine să-l încadrezi în 2 pagini și să ai la îndemână și o formă detaliată pe care o poți trimite recrutorului la cerere.

Asigură-te că e ușor de scanat!

Ia în calcul că recrutorii au de scanat sute de CV-uri pe zi. Acesta este job-ul lor. Prin urmare, cea mai bună strategie este să le ușurezi munca și implicit să-ți ușurezi și munca ta în găsirea unui job. Alege să menționezi informațiile despre tine folosind linii la începutul fiecărei fraze și spații între paragrafe. Când acorzi atenție acestor detalii ajuți recrutorii să înțeleagă care sunt specializările tale, precum și realizările.

 

Editează fotografia de fundal!

Dacă îți dorești să dai o notă personală CV-ului eJobs, poți da Schimbă imaginea de fundal (opțiune situată în partea dreaptă lângă datele de contact). Acolo ai de ales dintre pozele din galerie sau poți uploada tu o imagine de fundal care consideri că te reprezintă, poate e chiar una creată și personalizată de tine.

 

Concluzii despre model CV 2021

Așa cum îți povesteam într-un articol precedent, locurile de muncă nu vin la tine, este important ca în 2021 să vii tu spre ele, să te diferențiezi. Să personalizezi CV-ul prin informațiile transmise. Să arăți că ești implicat(ă) și că poți aduce valoare unei companii. Pentru aceasta alege un model CV 2021 ușor de completat și pliază de fiecare dată experiența ta pe cerințele jobului!

Reține pentru 2021!

Fii curajos, pregătește-te, aplică și cere sfatul unde ai nevoie!
(Marga Radu, HR Solutions Director/Balkans Adecco Group
).

 

Ți-a plăcut articolul despre Model CV 2021? Citește pe aceeași temă:

Scrisoarea de intenție. Tot ce trebuie să știi pentru a o realiza

Ghid complet pentru o reconversie profesionala ca la carte

Învață programare rapid și găsește-ți un job în IT

5 actualizări pe care le poți face rapid în CV

CV Europass – tot ce trebuie să știi

A fost util articolul? 253
CVmodel cv
 • AvatarCOTET STEFAN zice

  Bună dimineața.Este o ora prea matinală dar am lucrat schimbul 2.Este un model de CV foarte excelent si vreau să-mi actualizez CV-UL meu in limba engleza.Vorbesc limba engleza mediu si lucrez in Rotterdam si vreau sa-mi gasesc un loc de munca mai bine plătit.

 • AvatarRepede Gabriela zice

  Buna ziua ma numesc Repede Gabriela Lucia si imi caut de munca am lucrat ca cameristă 2 stagiuni si am fost plătită prost dar 4 ore pe zi am fost platita pe bustapaga stiu cum se munceste de dimineata dela 7 pînă la 3 după masă dela 5 la 9 si numi se pare normal sa nu fim platiti caut de munca nr de telefon 0751387671

 • AvatarMerticariu Mircea Ioan zice

  Bună ziua,sânt sudor Tig, MMA și dețin o întreprindere individuală, doresc o colaborare cu o firmă ce se ocupă cu suduri în inox (și aseptică)în industria alimentară. Nr. tel. 0745053426

 • AvatarNacu Ramona mihaela zice

  Loc de munca

 • AvatarDany zice

  Da, utile si detaliate informatiile din articol insa pretabile mai mult la posturi de conducere unde cutumele sunt prestabilite si salariile grase. Cred totusi ca pentru un post in vanzari sau productie e prea mult un CV asa cochet, prea mult fata de salariul propus.

  Pare ca te duci “gata” cu painea taiata si mustarul in mana la magazinul de mezeluri si logic ca vanzatorul va deduce ca e vorba de …foame, zic asta ca nu e chiar ok fata de salariile propuse.
  Oricum indiferent de situatie e bine sa sti sa nu-ti sabotezi singur sansele si d’asta sunt de apreciat informatiile din articol, felicitari !

 • AvatarLadaru Cristina zice

  Buna ziua numele meu este Ladaru Cristina am 23 de ani sunt din Techirghiol judetul Constanta sunt o fire foarte sociabila nu am mai lucrat dar incerc sa nu va dezamăgesc

  • AvatarFarcas Amalia zice

   Buna ziua numele meu este Amalia Farcas am 24de ani sunt din bogdana jud salaj am lucrat in strainatate in agricultura si in restaurant. In romania am lucrat intrun magazin de alimente ca vânzatoare doua luni. Sunt o persoana responsabila si sociabila. Nr de contact 0765 790 606

 • AvatarLăcătușu Ana zice

  Vreau sa muncesc la fabrica Kobar

 • AvatarLăcătușu Ana zice

  La fabrica din Vaduri

  • AvatarPetre Stoica zice

   Bună ziua,,
   Mă numesc Petre Stoica și aș dori să mă ajutați să mi fac un c.v.pentru a putea fi trimis la o firmă unde vreau să mă angajez..
   ,,Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor și răspuns…

   • Bună, Petre,

    Te rugăm să suni la 021 9124, de la luni până vineri între orele 9 și 17.00 și colegii te vor ajuta să-ți faci CV-ul.

 • AvatarLăcătușu Ana zice

  Sunt muncitor necalificat

 • AvatarLăcătușu Ana zice

  Mă numesc Ana .am 45 de ani .Am lucrat in hotelier .,sunt o buna muncitoare .

 • AvatarLăcătușu Ana zice

  Nr meu de telefon .este 0741643412
  Vă rog vreau sa muncesc .mor de foame

 • AvatarDobre Mirel zice

  Buna ziua ma numesc Dobre Mirel, am 28 de ani sunt din Budesti , judetul Calarasi, am lucrat in strainatate in agriculcura, in romania ca sofer categoria B , si ca stivuitorist, am permis de stivuitorist, as vrea un loc de munca ca stivuitorist sau ca sofer cu salariu bun, sunt o persoana la responsabila, sociabil. Nr de contact 0765387707

 • AvatarCaciora zice

  Forte bun

 • AvatarPopa Vasile zice

  Aș vrea să emigrez în Canada definitiv,caut un loc de muncă ca zugrav sau fainațar. Am lucrat mai mult timp în privat,am experientă în meseriile la care optez!problema este cu limba engleză,înțeleg și vorbesc conventional!vă mulțumesc!

 • AvatarAndreeea mariana zice

  Buna ziua ma numesc Andreea si caut de munca am lucrat la un spital de recuperare dar am rămas gara servici caut post de infirmiera

 • AvatarAmariutei Sergiu zice

  Buna ziua.Ma numesc Sergiu si caut un loc de munca in Onesti, jud.Bacau, ca barman/ospatar.Am mai lucrat in acest domeniu.

  • Bună, Sergiu,

   Acestea sunt locurile de muncă disponibile pentru Onești, în Alimentație/HoReCa: https://www.ejobs.ro/locuri-de-munca/onesti/alimentatie–horeca/
   Poți suna la 0219124 și consilierii eJobs te vor îndruma spre acele anunțuri de joburi care ți se potrivesc.
   O altă variantă este să te abonezi la newsletter-ul de joburi pentru a afla în timp util care sunt cele mai noi joburi din orașul tău. Iată cum poți face asta:

   În partea dreaptă a CV-ului trebuie să bifezi Criteriile jobului dorit: Nivel cariera/Nivel studii/Tip job/Orase de lucru/Departamente/Industrii/Salariu net lunar. Bifarea acestor criterii este esențială pentru ca noi să putem sorta joburile pentru tine
   Intră apoi în Setări cont – opțiune aflată sub poza ta de profil (din partea dreaptă sus). De pe coloana din stânga, alege Setări alerte e-mail ⤏ Frecvența alertei ⤏ Zilnic

 • AvatarBALAN VASILE CATALIN zice

  Excelenta aceasta prezentare dar nu am gasit de unde se poate salva acest cv pentru a fi personalizat, mai ales ca are si posibilitatea de a atasa o fotografie.

  • Bună, Vasile,

   Intră pe site-ul http://www.ejobs.ro și creează cont de candidat. Acolo poți crea CV-ul tău și îi poți adăuga și poză. După ce ai completat datele despre experiența ta, ai posibilitatea de a descărca CV-ul în varianta pdf.

 • AvatarMariana zice

  Bună ziua !!! Puteți adăuga un link de unde se poate descărca CV actualizat din 2020 ?

 • AvatarBarna Elena zice

  Bună ziua,mă numesc Barna Elena am lucrat in Italia 10 ani ca şi chelneriță,camerista, acum mam intors in România si caut de munca in acest domeniu sau la Peny market .Precizez sunt din Neamț mulțumesc.

 • Avataranca zice

  buna ziua,

  De ce nu suntem informati (aplicantii) privind incheierea procesului de selectie.De unde sa stie candidatul ca o mcompanie si-a gasit candidatul potrivit si trebuie sa caute in alta parte.Asteptam un feedback , cand nu ai job ajungi sa faci compromisuri si accepti repede oferte dezavantajoase pentru ca nu stii in ce etapa de recrutare te aflii cu ceilalti angajatori ca nu trimit feedback.

  • Bună, Anca,

   Înțelegem situația. eJobs are campanii periodice, prin We Are HR, în care le comunicăm angajatorilor importanța feedback-ului în procesul de recrutare. Recomandarea noastră este să întrebi recrutorul încă din timpul interviului când ar fi bine să revii pentru un răspuns. Asigură-te că îl contactezi imediat după data comunicată de acesta.

Leave a Reply