• 28 Sep. 2017
  • 1 min

10 moduri în care poţi creşte productivitatea la locul de muncă

10 moduri în care poţi creşte productivitatea la locul de muncă
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Creativitatea şi programul de la 9 la 18 nu merg întotdeauna mâna în mâna. Însă unele companii au făcut câteva schimbări pentru ca angajaţii să aibă un mediu proprice pentru a veni cu idei noi şi inovatoare.

Oamenii sunt inovatori şi talentaţi, dar au nevoie de anumite condiţii pentru ca productivitatea lor să crească, iar ideile utile să iasă la iveală.

Managerii încep să îşi dea seama de acest lucru, aşa că acţionează în consecinţă.

Unele companii au creat zone de relaxare la birou, unde angajaţii pot juca ping-pong ori biliard, sau îşi încurajează angajaţii să înveţe noi abilităţi.

The Guardian a realizat o listă cu 10 moduri în care poate fi crescută productivitatea la locul de muncă:

Inspiraţie. Potrivit unui studiu recent, 81% dintre şefii din Marea Britanie cred că un mediu de lucru creativ e important pentru angajaţii lor, în timp ce 64% dintre manageri au precizat că abilităţile de creaţie ale unui candidat contează foarte mult la interviul de angajare.

Loc. La agenţia Independents United, angajaţii stau la alt birou în fiecare zi. În acest fel interacţionează cu toţi colegii, învaţă de la fiecare câte ceva şi au ocazia să îşi împărtăşească ideile.

Natură. În birourile în care există plante sau alte elemente din natură, creativitatea creşte cu 15%, iar productivitatea cu 5%, potrivit studiului Human Spaces realizat de echipa condusă de psihologul Cary Cooper.

Împarte. Cei 4.500 de angajaţi ai companiei britanice Grant Thornton şi-au împărtăşit ideile despre cum pot îmbunătăţi mediul de lucru pe o platformă online.

 

Descoperă pe cariereonline.ro și celelalte moduri prin care poți crește productivitatea la locul de muncă.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply