• 23 Mar. 2016
  • 1 min

ASE Job & Internship FAIR va avea loc pe 30 martie

ASE Job & Internship Fair 2016
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Academia de Studii Economice din București organizează, pe 30 martie, a treia ediție a Job & Internship FAIR, un târg de joburi destinat studenților instituției de învățământ.

ASE Job & Internship FAIR, ediția din 2016, va avea loc pe 30 martie, între orele 10 și 18, și va desfășura pe primele patru etaje ale clădirii Ion N. Angelescu, de pe strada Căderea Bastiliei, din Capitală. Târgul de joburi găzduit de Academia de Studii Economice (ASE) București va reuni 20 de companii care, pe 30 martie, își vor prezenta oferta de joburi și programe de internship destinată studenților.

Totodată, între 29 și 31 martie, studenții ASE vor avea ocazia să afle nevoile specifice ale angajatorilor, criteriile de care țin cont companiile în procesele de recrutare, cât și alte sfaturi pe care tinerii le pot aplica în propria carieră.

ASE Job & Internship FAIR 2016 se adresează unui public țintă format din peste 10.000 de studenți ai ASE. Cei interesați să obține mai multe detalii despre eveniment pot accesa www.jobfair.ase.ro, site-ul oficial ASE Job & Internship FAIR 2016.

 

A fost util articolul? 0

Leave a Reply