• 15 Jun. 2016
  • 2 min

Companiile caută peste 20 de manageri de top pe eJobs

oameni de business
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

eJobs, cel mai important jucător de pe piața de recrutare online din România, are peste 20 de anunțuri active, pentru posturi de top management, publicate de companii care vor să-și completeze echipele executive.

Altex Logistic & Distribution, firma de logistică și distribuție a Altex, furnizorul de servicii tip outsourcing Arvato Bertelsmann România, agenția de turism Christian Tour și producătorul de componente auto Faurecia România sunt doar câțiva dintre angajatorii care au ales să folosească serviciile eJobs ca să-și recruteze oameni în poziții cheie.

Altex, cel mai mare jucător de pe piața locală de electro-IT, caută să angajeze un director general și un director financiar pentru Altex Logistic & Distribution, firma sa de logistică și distribuție, cu afaceri de 5,4 milioane de lei în 2015, conform datelor de la ministerul finanțelor.

Candidatul ideal pentru postul de director general la Altex Logistic & Distribution are între cinci și zece ani de experiență ca executiv într-o companie de logistică și de transport, cunoaște legislația în domeniul depozitării și transportului, dar și limba engleză. Compania vrea să recruteze un om cu abilități de coaching, leadership și cu spirit antreprenorial. De asemenea, Altex Logistic & Distribution își dorește ca viitorul director financiar să aibă minimum trei ani de experiență managerială în domeniul financiar și să cunoască standardele internaționale de raportare financiară. Cele două anunțuri publicate de companie pe eJobs au atras peste 1.200 de aplicanți.

Postul de director financiar reprezintă o miză și pentru Christian Tour, una dintre cele mai mari agenții de turism din România, cu afaceri de 246,7 milioane de lei în 2015. Candidatul ideal are o experiență de cel puțin cinci ani într-o poziție de management financiar-contabilă, supervizare contabilă și/sau coordonarea unui departament financiar-contabil. Totodată, viitorul director financiar va trebui să vorbească fluent engleză și să dețină abilități și aptitudini de adaptare la un mediu organizațional în schimbare.

Pe de altă parte, furnizorul de servicii de servicii tip outsourcing Arvato Bertelsmann România caută un director de resurse umane. Viitorul HR manager va lucra în Brașov, unul dintre cele trei orașe din țară în care este prezentă compania. Candidatul care va obține jobul publicat pe eJobs va coordona și implementa procesele de HR în toate cele trei locații, respectiv Sibiu, Cluj și Brașov, și va dezvolta o cultură organizațională orientată către angajat, cu accent pe dezvoltarea continuă a oamenilor. Candidatul ideal are o experiență de minimum trei ani pe un post similar, disponibilitatea de a călători în interes de serviciu și abilități excepționale în rezolvarea problemelor.

Producătorul francez de componente pentru industria auto Faurecia este, asemenea Arvato Bertelsmann România, prezent în județul Sibiu. Francezii dețin o fabrică de scaune auto în orașul Tălmaciu (județul Sibiu), pentru care au nevoie de un director de producție. Faurecia caută un manager rezistent la stres, cu o bună înțelegere a proceselor tehnice, de producție și de calitate și cu o experiență de minimum trei ani pe o poziție similară în domeniul automotive. Grupul francez mai are fabrici la Pitești, Craiova și Râmnicu Vâlcea.

Cele mai multe anunțuri publicate de companii pe eJobs pentru recrutarea de executivi vizează joburi de directori de vânzări și posturi de top în finanțe. Candidații care vânează joburi de top management găsesc pe eJobs și anunțuri pentru poziții ca director economic (Arox Equipment), director export (ATP Exodus Group), director de achiziții (ATP Exodus Group), country recruiter România (Lear Corporation România) și director de logistică (E-Boda Distribution).

eJobs este cel mai important site de recrutare din România, cu peste 38.000 de mii de joburi disponibile. În prezent, la categoria „manager/executive position”, pe site sunt înregistrate mai mult de 1.300 de locuri de muncă.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply