• 20 Jan. 2020
  • 2 min

Evenimente de la care nu ar trebui să lipsești. Află cum te ajută la job

evenimente

Anii de studiu nu se încheie odată cu absolvirea școlii. O atitudine bazată pe învățare continuă te poate ajuta să obții un job mai bun sau chiar o mărire de salariu. Cel mai plăcut mod de a fi la zi cu noutățile din domeniul tău și nu numai este să participi la evenimente. Iată cât de mult te poate ajuta la job noul eveniment, LEAP, organizat în București, pe 27 februarie 2020.

LEAP (Learn. Explore. Apply. Play – Învață. Explorează. Aplică. Joacă-te) este festivalul care îți arată noua față a pieței muncii. eJobs pregătește prima ediție a unei serii de evenimente internaționale dedicată specialiștilor în resurse umane, managerilor, antreprenorilor și tuturor profesioniștilor. Vei avea ocazia să înveți de la cei mai talentați manageri și lideri din lume care vin să vorbească despre problemele pe care poate le-ai întâmpinat și tu la jobul tău precum abordările ușor distante ale șefilor sau lipsa unor idei noi și creative.
 
Lucy Adams este printre cei mai cunoscuți specialiști în resurse umane din Europa și fostul director de resurse umane de la BBC. Ea vine la LEAP să vorbească despre cum putem face mai umane relațiile în companii.

Fredrik Härén, unul dintre cei mai cunoscuți speakeri globali despre creativitate, îți va arăta cum poți combina ideile pe care le ai astfel încât să obții soluții valoroase, numai bune de pus în practică.

Federica Leotta este managerul regional Italia al companiei Universum, specializată în îmbunătățirea imaginii companiilor. Vine la LEAP pentru a prezenta rezultatele studiului Cei mai admirați angajatori din România.

Guy Winch, psihologul american specializat în sănătatea emoțională a oamenilor, va vorbi la LEAP despre cât de important este să-ți cunoști fricile și să discuți despre ele pentru a le depăși.

 

conferinte

LEAP este unul dintre acele evenimente de la care nu ar trebui să lipsești. Îți arată o nouă față a pieței muncii la Face Convention Center.

 

Iată cât de importantă este pentru jobul tău participarea ta la evenimente precum LEAP:

 

  • Înveți – Vei afla noutăți despre cum ar trebui să arate jobul tău în 2020, care sunt abilitățile cerute de angajatori pentru locurile de muncă ale viitorului, dar și ce noi competențe să dobândești.
  • Explorezi – Descoperi tehnici noi și direcții de abordare a situațiilor pe care le întâmpini la job și vezi ce ți se potrivește.
  • Aplici cele mai bune practici și soluții pe care le-ai găsit pentru domeniul tău. Și nu ești singur! Te bucuri de îndrumarea unor oameni cu experiență.
  • Te joci – Testezi soluțiile puse la dispoziție de partenerii evenimentului care te vor ajuta să te relaxezi și să înveți mai ușor. Implicarea ta poate fi remarcată de angajatori.
  • Primești idei și răspunsuri – Povestești despre ce faci în domeniul tău de activitate și afli idei noi despre cum poți face lucrurile mai bine. În plus, poți pune întrebări pe care poate nu te simți confortabil să le pui în echipă și înveți din experiența altora.
  • Îți faci noi prieteni – Ai ocazia de a cunoaște la evenimente oameni care lucrează în domenii diferite, dar și pe cei mai admirați angajatori din România. Gândește-te ce le poți povesti despre tine din punct de vedere profesional astfel încât să-i convingi să stabiliți întâlniri și după eveniment. Se pot concretiza cu un job nou.

Ia-ți chiar acum bilet la LEAP

LEAP va avea loc pe 27 februarie 2020 în cadrul Face Convention Center, unde vei experimenta un concept inovator în industria evenimentelor din România! Rezervă-ți încă de acum locul. Află mai multe pe leap.ro!

 

Rezervă-ți locul la LEAP

 

Ți-a plăcut articolul despre evenimente care te ajută la job? Citește și despre:

Pășește în noua era a HR-ului la LEAP
LEAP o aduce în România pe Lucy Adams, fostul HR Manager BBC
10 sfaturi pentru participarea cu succes la o conferinta

A fost util articolul? 5

Leave a Reply