• 7 Sep. 2017
  • 2 min

Hai într-o aventură de cucerire a Carpaților!

Aventură CARPATHIAN MTB EPIC 2017
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Luna septembrie vine cu o provocare pentru riderii dornici să își testeze limitele. CARPATHIAN MTB EPIC, cea mai nouă cursă pe etape din calendarul internațional, oferă 157 km de pedalat și 5,750 m de urcare între 21 și 24 septembrie 2017.

CARPATHIAN MTB EPIC, organizat de ACS MPG, provoacă atât cicliștii profesioniști ce concurează la nivel internațional, cât și riderii experimentați și aspiranți să își testeze abilitățile la maximum și să își satisfacă dorința de a trăi o aventură. Concursul ciclist pe etape oferă șansa fiecăruia de a experimenta cele mai dificile și frumoase rute de concurs din inima munților Carpați.

 

Indiferent dacă alegi aventura 4-day EPIC, începând cu un Prolog pe 21 septembrie, sau varianta 1-day Challenge de pe 24 septembrie, îți vei încânta simțurile cu peisajul montan: văi răcoroase și verzi, piscuri amețitoare de unde se deschid priveliști incredibil de frumoase ce îți taie respirația, și monumente naturale precum Babele și Sfinxul ce păzesc platoul munților.

 

Cicliști de top din Franța, Germania, Anglia, Finlanda, Polonia, Ungaria, Slovacia, România, Bulgaria și Republica Moldova, dar și din alte părți ale lumii, precum Uganda, așteaptă să dea curs provocării la 4-day EPIC. Eforturile celor mai rapizi rideri din cadrul acestei  aventuri vor fi răsplătite cu premii în bani, în sumă de 12,540 euro, dar și în produse și medalii..

 

CARPATHIAN MTB EPIC este conceput ca un concurs-aventură MTB full-service, pe etape, cu format individual, singurul de acest fel din România. Evenimentul se va desfășura la Cheile Grădiștei – Fundata, în județul Brașov. Echipa ACS MPG își dorește să ofere tuturor participanților o experiență deosebită și fără griji, cu un pachet de tipul „eat, sleep and ride”, care acoperă totul, de la cazare de 3* într-un Race Village de nivel Olimpic, până la planuri de nutriție și de alimentație, servicii complete specifice concursului la Start/Finish și pe traseu, la care se adaugă ore plăcute de relaxare și un program de divertisment excelent.

 

Dacă ești pregătit să accepți provocarea CARPATHIAN MTB EPIC, atunci nu rata ocazia de a te înscrie până pe 15 septembrie pe site-ul lor: www.carpathianmtb.ro/ro/. Tot acolo vei găsi și toate detaliile evenimentului.

 

Foto: ACS MPG și Cosmin Dumitrache

A fost util articolul? 0

Leave a Reply