• 26 Jan. 2010
  • 1 min

Aveti nevoie de o scrisoare de recomandare?

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

www.recrutam.ro Scrisoarea de recomandare reprezinta un mijloc prin care sansele voastre de a obtine job-ul dorit cresc si va aduc mai aproape de reusita. Pe piata […]

www.recrutam.ro

Scrisoarea de recomandare reprezinta un mijloc prin care sansele voastre de a obtine job-ul dorit cresc si va aduc mai aproape de reusita.

Pe piata muncii, exista cateva atuuri care va pot face candidaturile mai interesante pentru un potential angajator, ajutandu-va astfel sa va distingeti de ceilalti candidati. Un atu solid este scrisoarea de recomandare, care dovedeste, fara nicio indoiala, ca serviciile sau personalitatea voastra au fost apreciate.

{article-3155.gif}

Scrisoarea de recomandare tipica incepe, in general, cu o introducere, in care se relateaza, pe scurt, experienta profesionala sau studiile care va leaga de persoana ce o redacteaza.

Cuprinsul scrisorii relateaza care a fost aportul vostru pozitiv adus companiei si ce calitati personale au devenit un atu in cadrul echipei din care ati facut parte. In cele din urma, o scrisoare de recomandare completa trebuie sa includa coordonatele persoanei care va recomanda, astfel incat informatiile date sa poata fi verificate in momentul recrutarii.

Scrisoarea de recomandare este foarte utila si binevenita mai ales atunci cand nu aveti experienta de munca, deoarece ea pune in valoare anumite calitati la care poate, nu v-ati fi gandit nici voi insiva. Ea ofera o privire din exterior, din partea unei terte persoane, in plus, fata de dialogul dintre voi si un posibil angajator.

Aveti insa grija sa alegeti persoana potrivita care sa redacteze aceasta scrisoare de recomandare si asigurati-va ca ea a fost la fel de impecabil scrisa, ca si scrisoarea voastra de intentie. Nu tolerati greseli gramaticale sau de ortografie!

Nu ezitati sa cereti o scrisoare de recomandare unui angajator caruia i-ati dedicat tot ce a fost mai bun din experienta si calitatile voastre. Este un punct de plecare foarte bun catre o evolutie pe plan profesional, care va va situa cu un pas in fata celoralte candidaturi pentru job-ul dorit.

Nu uitati ca scrisoarea de recomandare este un mijloc important prin care sunt validate informatiile din CV si care va ajuta sa-i convingeti pe ceilalti de performantele voastre!

www.recrutam.ro

A fost util articolul? 0
scrisoare de recomandare

Leave a Reply