• 22 May. 2017
  • 1 min

Evadează în lumea petrecerilor chic din Bucureștiul de altădată la Balul Bucureștiului Interbelic

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Imaginează-ți următorul scenariu: vineri seară, în 26 mai, de la ora 20.00, intri, având o ținută cochetă, într-un palat elegant din care se aude muzică retro. Savurează momentul! Te afli la Balul Bucureștiului Interbelic, organizat de Fundația Calea Victoriei la Palatul Cercului Militar Național.

Pregătește-ți rochia în stilul anilor ’20-’30, mărgelele, papionul, costumul și pantofii de dans cu baretă pentru a VI-a ediție a celei mai cunoscute petreceri interbelice din oraș. Ai pretextul perfect pentru a evada dintr-un București aglomerat în lumea petrecerilor chic din Bucureștiul interbelic.

Programul serii:

Balul Bucureștiului Interbelic se va deschide, în mod festiv, cu muzica interpretată de Orchestra Reprezentativă a Armatei. Maeștri de ceremonie vor fi actorii Raluca Dumitrescu și Nae Alexandru

  • Momentul central al serii va fi concertul fermecătoarei actriţe şi cântăreţe de jazz Irina Sârbu, care va anima atmosfera prin cântece celebre din Interbelic și ritmuri moderne.
  • Urmează apoi mult-așteptatul concurs de costume retro, unde cele mai spectaculoase ținute vor fi premiate cu tot felul de surprize.

Pe tot parcursul serii vom dansa charleston, tango și pe melodii ritmate, cu ajutorul unor coregrafi care să ne învețe pașii. Vom ciocni pahare de vin, ne vom răsfăța cu gustări delicioase și vom trăi experiența unei petreceri interbelice reinterpretate.

Dacă vrei să iei parte la această seară memorabilă, scrie-ne la contact@victoriei.ro

Cand?

Vineri, 26 mai, între orele 20.00 – 24.00

Unde?

Cercul Militar Național, Sala Bizantină și Sala Gotică

Cat?

  • 125 lei
  • 110 lei – valabil pentru studenți, pensionari, deținătorii cardului de fidelitate și pentru grupuri de minim 4 persoane

Pentru mai multe detalii, viziteaza linkul: www.victoriei.ro

A fost util articolul? 0

Leave a Reply