• 9 Aug. 2017
  • 1 min

S-a lansat Best Chefs, un manifest pentru fine dining în România

Best Chefs Fine Dining
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Ce face o experiență culinară să fie fine dining? Ce presupune să fii Chef ca profesie și care sunt restaurantele unde te poți bucura de o o astfel de experiență? Acestea au fost primele întrebări la care revista Biz și-a propus să răspundă când a început proiectul Best Chefs.

Best Chefs este un nou proiect editorial, creat cu sprijinul Nespresso. Revista reprezintă o incursiune în lumea gastronomiei premium și pune profesia de Chef într-o lumină nouă,  suplimentul reunind informaţii despre Top Chefs din România și rețetele lor originale.

Biz Best Chefs

Află cine sunt cei mai promițători tineri sub 30 de ani care vor forma următoarea generație de Chefi. Mai mult, descoperă interviuri cu trei Chefi deținători de stele Michelin din Franța, plus alte articole de interes precum noul val de Chefs, recomandări de restaurante în Capitală, analiza pieței de fine dining din București și secretele din spatele celebrului Ghid Michelin.

Informaţiile vor putea fi regăsite integral în ediţia tipărită sau e-book-ul Best Chefs, ce pot fi comandate la adresa de email: lelia.petrescu@revistabiz.ro.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply