• 10 Nov. 2017
  • 2 min

Bucură-te din plin de jocurile copilăriei la Fuga pe uliță

RUNFEST_Fuga pe uliță foto Janos Cherestes 1
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Competiția RUNFEST e o ocazie bună de a face mișcare și de a te bucura de tradiții și gusturi românești.

Pe 25 noiembrie 2017 lăsăm grijile deoparte și ne bucurăm libertatea de mișcare. Echipa MPG a pregătit o nouă serie de jocuri desprinse din amintirile copilăriei la ultimul eveniment din acest an din seria RUNFEST: Fuga pe uliță.

 

Evenimentul, aflat la cea de a 2-a ediție și susținut de Mega Image prin Gusturi românești, te invită să alergi, cu mic, cu mare, în parcul Herăstrău, din București, pe un traseu unic de 5 kilometri. Pe ruta ce pleacă de la peluza din fața restaurantului Pescăruș și traversează Insula Trandafirilor, oferind o priveliște frumoasă a parcului, vor fi amenajate mai multe jocuri pe care concurenții vor trebui să le parcurgă.

 

După prima porțiune de alergare agilitatea și umorul sunt testate cu următoarele jocuri: La Șotron, unde trebuie să țopăiți într-un picior prin fiecare spațiu marcat; apoi să continui alergarea ușor pe lângă lacul Herăstrău, unde te așteaptă Săriturile sprintene peste mai multe rânduri din baloți de paie; urmează un rând de uriași care care vor încerca să te împiedice să treci de linia de Finish, un joc în care trebuie să intri și să îl duci la bun sfârșit, la Țară, țară vrem ostași! După ce ai reușit să depășești această ultimă provocare e momentul să prmești medalia de Finisher și să intri în atmosfera relaxantă, susținută de ritmuri muzicale în ton cu tematica evenimentului și de show-ul oferit de echipa dinamică a Bălașa Percussion Group.

 

Voluntarii vor fi acolo să îți ofere indicații așa că, nu trebuie să îți faci griji dacă nu ai mai avut ocazia să participi la astfel de jocuri.  Totodată, mai mulți copii din programul umanitar SPRINTEN se vor bucura de fiecare pas al vostru pentru că, prin experiența aceasta, vei contribui în mod direct și la susținerea terapiilor de care au mare nevoie pentru a-și recâștiga mobilitatea.

 

Toate amintirile acestei curse vor fi imortalizate de fotografi pe traseu, iar alături de prieteni poți să dai o fugă și la Photo Corner-ul amenajat în zona de Start/Finish pentru a avea cât mai multe amintiri de înrămat.

 

Înscrierile sunt deschise online pe pagina evenimentului de pe platforma RUNFEST – www.runfest.ro, ultima zi de înregistrare fiind joi, 23 noiembrie 2017. Toți participanții care se vor înscrie până duminică, 12 noiembrie, vor beneficia de taxa redusă de participare în valoare de 79 lei, iar pentru acces direct click aici. Cursa este una necompetitivă, iar la final participanții au ocazia să câștige diferite premii distractive la tombolă.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply