• 4 May. 2016
  • 2 min

Burse pentru Programul de Executive MBA la COTRUGLI Business School

COTRUGLI Business School va acorda 6 burse celor mai buni manageri din România pentru programul de Executive MBA acreditat internațional.

Acest proiect de Responsabilitate Socială este creat pentru a ajuta managerii care îşi doresc să primească educație profesională la o școală de top din sud-estul Europei. În afara de România, COTRUGLI atrage studenți din Austria, Bulgaria, Bosnia și Herzegovina, Croația, Serbia, Macedonia, Muntenegru și Slovenia.
Anul acesta, COTRUGLI Business School acordă cinci burse parțiale și o bursă totală EMBA, cu valoare totală de 63.000 EUR.

Cerințele minime pentru a aplica la programul de Executive MBA sunt:

 

  – Diplomă Universitară

  – Cunoștințe solide de limbă engleză

  – Cel puțin 5 ani de experiență managerială

Programul EMBA deține acreditare internațională a AMBA association şi oferă educație profesională de business. Acest tip de acreditare este dată doar școlilor cu prestigiu din lume: INSAED, IMD, London Business School, ESCP Europe, Bocconi și altele.
Programele COTRUGLI MBA reunesc manageri și lideri din toată regiunea din sud-estul Europei. Pe lângă experiența și calitățile profesorilor de top, experiența și diversitatea studenților, studiile îmbogățesc cunoștințele acumulate prin schimbul de idei de business şi sfaturi.
Este o ocazie potrivită de a urma un program unde îți poți împărtăși ideile și cunoștințele împreună cu lideri din întreaga regiune.
70% dintre  studenții participanţi ocupă poziții manageriale şi sunt directori sau antreprenori. Unii sunt oameni de afaceri, alţii provin din industriile: farma, construcții, inginerie, IT, telecomuncaţii, FMCG etc.
Numărul total de participanți care au absolvit programele de MBA ale COTRUGLI se ridică la 1600. Printr-o serie de evenimente și activități precum: Întâlniri cu Alumnii, Forumuri, evenimente sportive, evenimente sociale, călătorii evenimente de socializare, participanții au posibilitatea să își mărească sfera de relații la nivel local și regional. Pot să creeze prietenii pe viață împreună cu ai lor colegi.

Învață de ce programul de EMBA este o bună decizie în carieră ta profesională, direct de la studenți:

 

Timp de peste 14 ani, am creat și implementat programe de training și dezvoltare în companii multinaționale. Am învățat și colaborat cu traineri din Europa, Africa de Nord și America de Nord. Bursa COTRUGLI pe care am început-o în decembrie 2014  a însemnat pentru mine primul pas spre o aventură multiculturală extraordinară. Fiecare modul, fiecare profesor și coleg îmi aduce aminte de potențialul creativ al fiecăruia dintre noi, potențial ce îl putem folosi în comunitatea noastră de parteneri, familie și prieteni, declară Diana Maietec, HR Manager în compania Porta KMI Romania.
COTRUGLI Business School reprezintă Școala Vieții, o masă rotundă a cunoașterii, o provocare continuă pentru dezvoltarea mea personală și profesională“, spune Simona Lungu, Project Manager la Bancpost.
„Programul EMBA al COTRUGLI Business School  mi-a dat posibilitatea să îmi îmbunătăţesc cunoștințele de business și să înțeleg noile practici și concepte comerciale  de pe piață. Experiențele variate au contat în mediul de lucru, iar discuțiile aprinse au fost o provocare pe lângă materialul de curs. Posibilitatea de a conduce o cercetare academică spre un subiect pertinent de business a adăugat a dat un plus poziţiei mele în companie şi, implicit, angajatorului“, precizează Adrian Aanei, Business Unit Manager la Eldon România.
Cerul este limita– toți cunoaștem acest citat. Programul  EMBA al COTRUGLI este ilustrarea acestui citat. Te formează ca un adevărat profesionist astfel încât să dăruiești întotdeauna mai mult, declară Teodor Ștefan Galea, Telesales Director-Europe la Colt Technology Services.
Aplicările sunt acceptate până pe 17 Mai 2016.
Mai multe povești de succes și experiențele internaționale ale studenților din COTRUGLI vei găsi aici.  

A fost util articolul? 0

Leave a Reply