Ce MBA e potrivit pentru tine?

eJobs
EJobs23 Mar. 2006
Avand in vedere crestera ponderii activitatii companiilor multinationale in Romania, este cert ca un MBA va deveni un element de diferentiere pe o piata a muncii din ce in ce mai concurentiala. Atat prin prisma cunostintelor si abilitatilor dobandite cat si datorita accesului la reteaua de absolventi ai aceluiasi program si la personalitati de top […]

Avand in vedere crestera ponderii activitatii companiilor multinationale in Romania, este cert ca un MBA va deveni un element de diferentiere pe o piata a muncii din ce in ce mai concurentiala. Atat prin prisma cunostintelor si abilitatilor dobandite cat si datorita accesului la reteaua de absolventi ai aceluiasi program si la personalitati de top din lumea afacerilor, finalizarea unui program de MBA reprezinta un atuu pentru cei care isi doresc un post de conducere.

Exista o mare varietate de programe de MBA si universitati care ofera aceasta certificare, cei interesati avand la dispozitie multiple surse de informare despre acest tip de studii post-universitare. Insa cea mai buna modalitate de a intelege care este impactul unui astfel de program asupra unui tanar profesionist si care sunt implicatiile alegerii unui anumit program este fara indoiala interactiunea directa cu absolventii de programe de MBA precum si cu consultantii educationali ce te pot ajuta in a evalua corect oportunitatea unui astfel de program pentru tine.

Pe 1-2 aprilie ai posibilitatea sa dialoghezi cu reprezentantii universitatilor internationale ce ofera programe de MBA, sa asculti povestile de success ale absolventilor unor astfel de studii si sa afli care sunt beneficiile concrete ale unui Master of Business Administration. La Romanian International University Fair 2006 ai acces la peste 45 de workshop-uri si prezentari. O parte dintre ele se vor axa exclusiv asupra prezentarilor de studii post-universitare master si MBA si asupra surselor de finantare disponibile pentru a putea urma un astfel de program: Comisia Fulbright va tine o prezentare asupra oportunitatilor de a urma un MBA sau master in Statele Unite ale Americii (“Graduate Studies in the US made easy”) prezentand si potentialele surse de finantare, Keele University din Marea Britanie va tine o prezentare pe tema criteriilor de selectie al unui MBA in aceasta tara, Athens University of Economics and Business va tine un workshop asupra abilitatilor si calitatilor personale ce sunt dezvoltate prin intermediul unui MBA (“Developing your personal Skills through an MBA”), CEU Business School isi va axa prezentarea asupra utilitatii unui MBA in societatea de astazi, American College of Thessaloniki va prezenta cursurile de MBA pe care le ofera aceasta institutie, o serie de alte evenimente urmand a prezenta oportunitatile de studiu post universitare in Marea Britanie sau Germania, acoperind deasemena si tematica surselor de finantare.

Din categoria “Povesti de succes” ii puteti asculta pe Andrei Stamatian (BA, Stanford University; MBA, INSEAD), Livio Moretti (MSc, Politechnico de Milano; MBA, INSEAD), Ozana Giusca (MBA, Cass Business School) vorbind despre avantajele unui educatii internationale si rolul pe care il joaca astfel de programe intr-o cariera de top.

In plus, in cadrul editiei de anul acesta a RIUF ce se va desfasura pe 1-2 aprilie intre orela 10:00 – 18:00 la Universitatea Politehnica din Bucuresti, ai posibilitatea de a interactiona cu peste 70 de institutii educationale internationale si romanesti: universitati precum Harvard, Yale sau MIT, programe de master si MBA, centre de consiliere educationala si alte institutii de acest profil.

Pentru a afla mai multe detalii privind programul RIUF 2006 si pentru a te inscrie la aceste evenimente acceseaza site-ul www.riuf.ro.

spune-ti parerea