• 23 Nov. 2018
 • 2 min

Cum să primești cel mai bine plătit job din marketing?

Nu ai fi aici dacă nu ai căuta activ cea mai bună oportunitate de dezvoltare a carierei tale, ocazia aia unică pe care o așteptai toată viața. Noi credem că așteptarea a luat sfârșit. Recent a fost lansată competiția dedicată oricărui creativ, Cel mai bine plătit job, competiție în care cei de la Caroli caută cea mai creativă idee pentru promovarea gamei de produse Maestro din ingrediente 100% naturale. 

Gama Maestro oferă 10.000 de dolari pe lună, brut, timp de trei luni, celui mai creativ dintre creativi.

Adică te poți angaja în departamentul de Marketing de la Caroli pentru trei luni pe 10.000 de dolari pe lună, dacă ideea propusă de tine va fi cea câștigătoare.  

 

De ce să te înscrii în cea mai creativă competiție din Marketing?

Ești un spirit creativ și ai idei foarte bune de promovare? Perfect – este căutată IDEEA, complexă, dar necomplicată, ușor de înțeles și de iubit care să convingă că gama Maestro este alegerea naturală cea mai potrivită.

Vezi brieful aici!

Poate cauți un job în Marketing sau pur și simplu vrei să vezi cât de creativ ești cu adevărat sau poate simți că domeniul comunicării este ideal pentru tine.

Nu ai nevoie de experiență anterioară ca să participi la competiția Cel mai bine plătit job.

Dacă visezi la recunoaștere, la a-ți vedea ideile folosite și apreciate, dar și la a lucra pentru una dintre cele mai inovative companii din România, atunci știi deja ce-i de făcut. Trebuie doar să-ți înscrii ideea aici!

 

Ia în considerare criteriile listate mai jos și creează ideea câștigătoare în baza acestora!

Ideea trebuie să vorbească pe limba celor care consumă produse din carne procesată dar și a celor care au renunțat la mezeluri, bărbați și femei din publicul mainstream-up şi premium. Ideea trebuie să urmărească valorile de mai jos:

Dacă vei dovedi că ești cel mai creativ dintre creativi ți se va pune la dispoziție un buget de 50.000 de Euro pentru implementarea ideii.

O sumă considerabilă, care îți va permite să fii oricât de creativ îți dorești, în plus, vei avea șansa să-ți duci cariera la următorul nivel și să te bucuri de faptul că vei participa activ în implementarea ideii creative propuse de tine.

 

Provocarea

Provocarea este aceea de a schimba felul în care targetul produselor Maestro consumă și interacționează cu mezelurile.

Consumatorii au tendința de a nu avea încredere în faptul că mezelurile pot fi realizate din ingrediente 100% naturale și, în același timp, să își mențină calitatea și gustul delicios.

O idee bună este exact ce trebuie să creezi pentru a schimba mentalități, dar și obiceiuri de consum.

 

Ce trebuie să faci în continuare?

În primul rând trebuie să intri pe pagina celmaibineplatitjob.ro și să-ți faci cont în platformă, asta e chiar simplu.

Apoi va fi nevoie de inspirație, răbdare și atenție

 • Creezi un scurt video de maxim 60 de secunde sau o prezentare de maxim 5 slideuri în care prezinți ideea ta de promovare a gamei Maestro.
 • Înscrii ideea cea mai creativă și CV-ul tău pe platforma celmaibineplatitjob.ro, până pe 3 ianuarie 2019.
 • Îți promovezi ideea și aduni cât mai multe puncte.
 • Îți prezinți ideea în fața experților.
 • Convingi că ești cel mai inspirat creativ la interviul cu boardul Caroli.
 • Poți câștiga un super salariu de 10.000 de dolari pe lună (brut), timp de trei luni.
 • Lucrezi 2 ore pe zi, în departamentul de Marketing de la Caroli Foods Group, timp de trei luni.
 • Devii unul dintre cei mai faimoși creativi din România.

Înscrie-te și tu acum în cursa creativității!

A fost util articolul? 18
job bine platitmarketing
 • AvatarPOPOVICI zice

  Mi se pare chiar fain!

 • AvatarCoco zice

  In Romania nu se intra la interviu (sau în cel mai bun caz pe un post bun) pe criteriul”cel mai bine pregătit ia premiul”. Ci se merge pe varianta “pe cine ai în firma ca sa-ti facă loc”. Nu ca sa te reprezinte sau sa te promoveze, ci sa-ti facă loc! Fie da afara pe unul competent, fie îl bagă pe gât şefilor… Site-urile de cariera şi pregătirea pt angajare cunosc fenomenul, dar mai fac si ei un ban gramada din traficul de pe site. Nu-i frumos, însă fiecare trebuie sa traiasca, nu?

 • AvatarSerbanescu Florin zice

  Are dreptate Coco , criteriile sunt din păcate tot pe bază de relații …. asta este .
  Ești bun la toate PLECI , vine altul mai putin Bun, dar cu relații , jobul este al lui

 • AvatarMihaela zice

  Se gasesc foarte multe joburi… dar nu iti prea dau nicio sansa sa te angajezi. Te vor foarte bine pregatit in domenilu respectiv,rezistent la stres , sa ai pana in 35 ani. Ce fac cei cu varste de peste 50? Nu ii angajeaza nimeni… De aceea multi pleaca in afara tarii.. Gasesti loc de munca la orice varsta si te califici la locul de munca, cum este si normal. Ca psiholog de exemplu, nu ai nicio sansa sa gasesti un job, doar cabinet privat….

 • AvatarPopa euftimia zice

  Bună ziua, nu știu in ce domeniu ma incadrez, eu pana acum am lucrat ca ospătar, barman, operator( casa de pariuri)…. A și dorii foarte mult sa schimb ceva, în ceva mai creativ, mai bănos, mai colegial……

Leave a Reply