• 28 Apr. 2015
  • 2 min

Cel mai straniu secret al dezvoltarii personale.

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Adrian Niculescu   http://www.facebook.com/adrianniculescucom http://www.linkedin.com/in/adrianniculescu http://www.meetup.com/entrepreneursinromania Comunitate manageri, antreprenori si profesionisti http://www.feedforward.ro – Resurse pentru succes   Saptamana aceasta am avut o noua intalnire a meetup-ului Entrepreneurs in […]

Adrian Niculescu

 

http://www.facebook.com/adrianniculescucom

http://www.linkedin.com/in/adrianniculescu

http://www.meetup.com/entrepreneursinromania Comunitate manageri, antreprenori si profesionisti

http://www.feedforward.ro – Resurse pentru succes

 

Saptamana aceasta am avut o noua intalnire a meetup-ului Entrepreneurs in Romania. Ce mi-a placut foarte mult este ca participantii au venit cu probleme reale de business, marketing, pozitionare, recrutare si finantare primind feedback de la ceilalti  cu solutii ce pot fi aplicate imediat. 

 

Atat in evenimentele la care vorbesc cat si  pe mail sau in social media primesc zilnic mesaje si intrebari despre dezvoltarea personala si mi se cere sa public mai mult si mai la obiect pentru probleme specifice. Suntem din ce in ce mai afectati de stres, griji, presiuni de tot felul si ne dorim sa gasim resurse (altele decat medicamentele si suplimentele) care sa ne ajute sa ne ridicam deasupra acestora. 

 

Lucrul acesta ma incanta insa problema cea mai mare este ca odata publicate, aceste resurse raman de obicei neutilizate. Asa cum am mai scris – informatia este putere potentiala si devine putere adevarata doar atunci cand este aplicata. 

 

Pentru astazi am doua cadouri concrete legate de dezvoltarrea personala si va invit sa le aplicati. 

 

1. Un video cu Earl Nightingale – The Strangest Secret – inregistrarea este din anii '50 si este primul material din alta zona decat entertainment care s-a vandut in peste 1 milion de exemplare. Earl este creatorul corporatiei americane care ii poarta numele considerat cel mai mare publisher de personal development din toate timpurile. Practic, video-ul este un eseu in jurul ideii – "noi devenim ceea ce gandim" si este considerat materialul care sta la baza a ceea ce este astazi industria dezvoltarii personale. Clipul este in limba engleza si este astazi la fel de actual cum era si atunci. In el veti gasi si un challenge de 30 de zile la care daca va angajati aveti sansa sa va imbunatatiti sistemul de gandire. Este una din resursele recomandate de multi dintre oamenii de foarte mare succes pe care ii cunosc si m-am gandit ca va poate fi de folos.

Video-ul este disponibil pe Youtube aici: https://www.youtube.com/watch?v=4HxAwCGUkEs

 

2. Un curs introductiv gratuit de meditatie – tot in limba engleza, creat de Mindvalley, una dintre cele mai importante companii din industria dezvoltarii personale. Il puteti accesa aici: http://mindsetoptimizer.net/freemeditationcourse . Meditatia nu mai este ceea ce era odata – un instrument la dispozitia calugarilor tibetani ci a devenit o practica de asemenea utilizata de majoritatea oamenilor de succes pe care ii cunosc. Eu am adoptat meditatia ca practica aproape zilnica – foarte rar se intampla sa nu o practic o zi, iar beneficiile pe toate planurile nu au intarziat sa apara si de aceea vi-l recomand cu placere.

 

Imi voi face un obicei ca in fiecare articol sa introduc 1-2 resurse care sa va ajute sa va dezvoltati personal si profesional si astept in continuare de la voi mesaje cu problemele si provocarile pe care le aveti pentru a va oferi articole si materiale care sa ofere rezolvari si raspunsuri.

 

A fost util articolul? 0

Leave a Reply