• 25 Sep. 2017
  • 2 min

Descoperă cele mai bune strategii de Employer Branding la Marketing 4 IT

Marketing 4 IT
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Laura Chiculiță, Chief Marketing Officer-ul eJobs, se va întâlni în 26 octombrie cu HR-ii pasionați de Employer Branding din București, la cea de-a treia ediție a Marketing 4 IT.

Pentru Laura este cea de-a doua participare în calitate de speaker la singura conferință dedicată marketerilor și HR-ilor din companiile de IT din România. În februarie, ea a fost prezentă la ediția precedentă, de la Cluj-Napoca, unde a împărtășit cum se pot dezvolta campanii de recrutare cât mai eficiente. De această dată, Laura va dezvălui care sunt strategiile de Employer Branding care pot aduce cele mai bune rezultate.

 

Conferința Marketing 4 IT are ca teme principale atât Employer Branding-ul, cât și Product Marketing-ul. Evenimentul va avea loc sub motto-ul „Sit Down with the Professionals”, deoarece va fi echivalentul unei “cafenele a profesioniștilor”: locul în care participanții interacționează direct cu experții din domeniu și le află tehnicile și trucurile folosite în campaniile dezvoltate.  

 

Marketing 4 IT

 

Agenda conferinței va fi una testată deja, similară cu cea de la ediția din februarie, de la Cluj. Va include două paneluri, unul pe Employer Branding și altul pe Product Marketing, un keynote speech  internațional, dar și o serie de workshop-uri practice, împărțite pe cele două teme abordate.

 

Pe lângă Laura Chiculiță, panelul de Employer Branding va include și alți reprezentanți ai principalelor platforme online de recrutări și specialiști din companii de IT și agenții, precum Sorina Bradea – RoMarketing, Andreea Nicolescu – Temenos și Victor Gavronschi – Loopaa.

 

Cel de-al doilea panel, cel de Product Marketing, îi va aduce în față pe Tudor Galoș – Microsoft, Anca Elisabeta Moraru – Google, Ioana Mârzac – Samsung, Anca Bundaru – Bitdefender, Bogdan Iordache  – MVP Academy / How to Web și pe George Lemnaru  – Green Horse Gaming.

 

Marketing 4 IT eJobs Participare 1

Marketing 4 IT eJobs Participare 2

 

În partea de workshop-uri, speakerii vor prezenta studii de caz și vor face exerciții practice cu scopul de a aprofunda anumite subiecte importante din cele două teme ale conferinței. Unul din cele trei workshop-uri pe Employer Branding va fi condus de CMO-ul eJobs, Laura Chiculiță.

 

De asemenea, în pauzele de cafea participanții vor putea afla direct de la ea răspunsurile la întrebările pe care le au, vor putea să o cunoască mai îndeaproape și, de ce nu, să pună bazele unor relații de colaborare de durată.

 

Conferința va avea loc în data de 26 octombrie la Alexander Ballroom. Mai multe detalii despre eveniment, speakeri și agendă se găsesc pe site-ul evenimentului, www.marketing4it.ro. Tot de acolo se pot achiziționa și biletele de acces la conferință.

 

Ne vedem la Marketing 4 IT?

A fost util articolul? 0

Leave a Reply