• 11 Oct. 2016
  • 1 min

Cele mai puternice agenţii de PR în 2016

Cele mai puternice agenţii de PR în 2016
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

La cea de-a șasea ediție a evenimentului PR and the WEB, Revista Biz lansează în exclusivitate rezultatele studiului Top PR România 2016.

Topul prezintă cele mai puternice agenţii de PR în 2016 şi este alcătuit în baza analizei mai multor indicatori care măsoară performanţele financiare ale agenţiilor şi imaginea pe care acestea o au în rândul companiilor care apelează la servicii de PR. Studiul se află la a patra ediţie şi este realizat de Biz în parteneriat cu compania de cercetare Unlock Market Research.

Evenimentul PR and the WEB are loc pe 26 octombrie 2016, la Hotel Intercontinental București. Conferința se adresează specialiştilor în comunicare şi prezintă idei şi strategii adaptate cerinţelor actuale din industria de PR. Printre temele ce vor fi abordate în cadrul ediţiei din acest an se numără: cele mai bune practici în măsurarea activităţii de PR, managementul talentelor şi provocările freelancingului în PR.

Vor vorbi profesionişti în comunicare recunoscuţi în industria românească, precum: Crenguţa Roşu, DC Communication; Ruxandra Vodă, Telekom; Monica Jitariuc, MSLGROUP The Practice; Oana Bulexa, MSLGROUP The Practice; Monica Botez, Golin România; Felicia Moga, DC Communication şi Anca Rancea, Asociaţia Freelancerilor. Mai multe detalii despre speakeri se găsesc pe site-ul evenimentului.

Conferinţa este urmată de Gala BIZ PR Awards 2016, unde se vor oferi mai multe distincţii, printre care:

  1. Premiul penru notorietate în PR
  2. Cea mai bună reputaţie în PR
  3. Premiul pentru cea mai rapidă ascensiune
  4. Premiu pentru performanţă financiară
  5. Premiu pentru performanţă în PR
  6. Premiul pentru creativitate în PR
  7. Premiul de excelenţă în PR

Pentru mai multe detalii despre program şi înscriere, intră pe site-ul PR and the WEB. Pentru detalii şi acreditări de presă, poți trimite un e-mail pe adresa lelia.petrescu@revistabiz.ro.

A fost util articolul? 0
revista biz

    Leave a Reply