• 27 Apr. 2017
  • 2 min

Competița Carpathian MTB Epic urcă aventura ciclistă pe cele mai sălbatice culmi ale Carpaților

CARPATHIAN MTB EPIC 2017_2
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Toți pasionații de ciclism montan sunt invitați să-și testeze limitele la competiția Carpathian MTB Epic, care va avea loc în septembrie, la Cheile Grădiștei.

Compania de marketing sportiv Media Production Group (MPG) invită pasionații de ciclism să ia parte la competitiția Carpathian MTB Epic, care va avea loc între 21 și 24 septembrie, la Cheile Grădiștei (județul Brașov).

Carpathian MTB Epic se adresează atât cicliștilor MTB profesioniști care concurează la nivel internațional, cât și riderilor experimentați și aspiranți de a-și testa abilitățile la maximum.

Competiția include trei etape principale, o etapă de calificare și o cursă opțională.

Cicliștii vor lua parte, pe 21 septembrie, la o cursă de calificare de 6 kilometri, ale cărei rezultate vor fi folosite pentru determinarea ordinii concurenților la linia de start pentru prima etapă principală, din 22 septembrie. Fiecare dintre cele trei etape principale (22, 23 și 24 septembrie) se desfășoară pe un traseu distinct de concurs.

Prima etapă, care propune un traseu de 58 de kilometri, cu diferență de nivel de 2.140 de metri, va începe în Sinaia și se va încheia în Race Village, Cheile Grădiștei – Resort Fundata. A doua etapă, care va avea startul și finalul în Race Village, Cheile Grădiștei – Resort Fundata, se va desfășura pe o lungime de 54 de kilometri. Cicliștii vor avea de pedalat 45 de kilometri în ultima etapă principală, cu diferență de nivel de 1.780 de metri. Startul și finishul în etapa a treia vor fi în Race Village, Cheile Grădiștei – Resort Fundata.

Pe 24 septembrie se va desfășura o cursă opțională, care va avea caracteristici identice cu cea de-a treia etapă principală.

Eforturile celor mai rapizi rideri care vor cuceri Carpații în cadrul Carpathian MTB Epic vor fi răsplătite cu premii în bani și produse a căror valoare totală ajunge la aproximativ 30.000 euro, precum și cu medalii de podium.

Înscrierile pentru Carpathian MTB Epic se vor deschide joi, 4 mai 2017, și pot fi efectuate exclusiv online, pe site-ul oficial. Riderii pot avea acces la o taxă specială de înregistrare în perioada de lansare. Ulterior, prețurile pachetelor vor crește treptat, iar ultima zi disponibilă pentru înscrierea în concurs este 10 septembrie 2017.

Carpathian MTB Epic se adresează tuturor concurenților de peste 19 ani.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply