• 27 Mar. 2017
  • 1 min

Cotrugli Business School pune la bătaie burse de 200.000 de euro

cotrugli studenti
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Școala de afaceri Cotrugli Business School acordă peste 15 burse integrale sau parțiale celor interesați să urmeze programele sale.

Școala de afaceri Cotrugli Business School, una din cele mai importante instituții educaționale pentru executivi din Europa Centrală și de Sud-Est, pune la bătaie burse în valoare de 200.000 de euro pentru cei interesați să urmeze programele sale de Master of Business Administration (MBA) și Executive MBA (EMBA).

Cotrugli Business School va acorda, pentru fiecare dintre cele două tipuri de programe, o bursă integrală și peste cinci burse parțiale, care acoperă 30% sau 50% din costurile cursurilor. Costul unui program de MBA la școala de business se ridică la 10.000 de euro (plus TVA). De asemenea, înscrierea într-un program de EMBA la Cotrugli Business School presupune achitarea unei taxe de 18.000 de euro (plus TVA).

Criteriile de înscriere la programele de MBA sunt:

  • minimum trei ani de experiență de lucru relevantă;
  • diplomă de licență;
  • fluență în limba engleză.

Cotrugli burse

 

Totodată, cei ce doresc să urmeze programele EMBA sunt nevoiți să respecte următoarele cerințe:

  • minimum cinci ani de experiență de lucru relevantă, în poziții de middle și senior management;
  • diplomă de licență;
  • fluență în limba engleză.

Toți candidații care îndeplinesc cerințele impuse de Cotrugli Business School pentru înscrierea în programele de MBA sau EMBA pot aplica pentru bursele oferite de școala de afaceri.

Vârsta medie a studenților din cadrul programelor de MBA susținute de Cotrugli Business School este de 30 de ani, cu o experiență medie pe piața forței de muncă de cinci ani. În schimb, studenții din programele de EMBA au vârsta medie de 35 de ani și o experiență medie în muncă de 15 ani.

Mai mult de o treime (39%) dintre cursanții Cotrugli Business School sunt femei.

Cotrugli Business School are trei sedii centrale, în Zagreb (Croația), Belgrad (Serbia) și Ljubljana (Slovenia). Până în prezent, peste 1.800 de profesioniști din Europa Centrală și de Sud-Est au absolvit programele școlii de afaceri.

Mai multe detalii despre bursele oferite de Cotrugli Business School găsiți aici: http://scholarships.cotrugli.org/romania/.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply