• 11 Jun. 2015
  • 1 min

Cum iti cresti jobul, de la Middle la Top Management.

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Management 360 este conferinta care-si propune sa identifice cele mai eficiente strategii de management din cadrul companiilor. Evenimentul este dedicat antreprenorilor si oamenilor din companii care […]

Management 360 este conferinta care-si propune sa identifice cele mai eficiente strategii de management din cadrul companiilor.

Evenimentul este dedicat antreprenorilor si oamenilor din companii care vor sa construiasca echipe performante si sa stimuleze crearea unei culturi a inovatiei in organizatiile lor.

O sesiune speciala este dedicata modelelor de crestere in companie, de la middle la top management. Headhunteri si oameni de HR precum si top manageri vin si povestesc cum au crescut si avansat in companie.

Intre invitatii la eveniment se numara profesionisti, manageri si antreprenori cu expertenta in resurse umane si consultanti in afaceri. Dintre speakeri amintim pe Ruxandra Voda, Corporate Communications Director Telekom Romania; Lucian Arghire, Managing Partner & Senior Consultant Brightway; Mihaela Perianu, Founder AIMS Romania si Dale Carnegie Training; Bogdan Comanescu, Founder Accelera si Octavian Badescu, Founder Sameday Courier si Lokko.

 

Detalii despre eveniment si inscrieri pot fi regasite pe site-ul evenimentului www.revistabiz.ro/management360-2015/ .

 

Cea de-a 6-a editie a evenimentului are loc pe 17 iunie, la Hotel Howard Johnson Bucuresti, intre orele 9:00 – 14:00.

 

 

***

Despre Biz

Biz este o revista de afaceri avangardista care ofera continut viu,  proiecte jurnalistice creative si abordari unice asupra mediului de business local si international. Tirajul este de 10.000 de exemplare pe numar, auditate BRAT, dintre care peste 7500 sunt abonamente.

Revista Biz se distribuie in zonele urbane din tara, fiind disponibila in retelele Inmedio – Relay din Centrele de Business, Kaufland, Auchan, Mall-uri, Cora, Mega Image etc. la chioscurile de presa, aeroport (Tarom: Business Lounge, porti de imbarcare, la bordul aeronavelor TAROM) si reteaua de benzinarii Agip.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply