• 26 Sep. 2017
  • 2 min

În curând începe HR Summit Iași 2017

HR Summit Iași 2017
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Cu doar câteva zile până la conferință, HR Summit Iași 2017 va oferi comunității sale conținut de primă calitate și workshop-uri interactive cu și despre bune practici în HR.

Care sunt elementele esențiale pentru bunul mers al managementului resurselor umane? Specialiștii de la HR Summit ne propun următoarele:

Employee engagement

Mediul de business în care organizațiile își desfășoară activitatea este complex, competitiv și extrem de volatil (VUCA, din engl. volatility, uncertainty, complexity and). Astfel, ofertele de angajare existente pe piață sunt din ce în ce mai numeroase și sunt pe cât de diverse, pe atât de creative și atractive. Cum procedăm pentru a reține performerii de top în companie?

 

Despre employee engagement adaptat la un mediu de tip VUCA ne vorbește Alexandra Pegg, keynote speaker al Conferinței HR Summit Iași 2017 și Lead Engagement Cosultant la Tap’d Solutions Ltd [UK]. În plus, Ileana Alexandru, HR Director Mega Image, prezintă la HR Summit un studiul de caz realizat intern despre metode de creștere a angajamentului angajaților.

Impactul mobilității globale asupra obligațiilor fiscale în cazul detașărilor

Sectorul mobilității globale are un impact din ce în ce mai pregnant asupra legislației fiscale naționale și internaționale, iar acest lucru se observă și în ultimele schimbări ale Codului de procedură fiscală – introducerea sancțiunilor contravenționale pentru nedepunerea dosarelor fiscale privind rezidența fiscală la plecarea/sosirea din/în România pentru o perioada de peste 183 de zile.

 

Astfel, este oportun să discutăm despre obligațiile de natură fiscală ale romanilor detașați care părăsesc România, deoarece, de obicei, companiile care detașează români în străinătate se concentrează doar pe informările menționate în legislația muncii și nu își informează angajații despre obligațiile fiscale din România sau din țara gazdă.

 

Despre  provocările și abordările mobilității forței de muncă și a detașărilor internaționale, discută la HR Summit Summit Iași Elena Antoneac, Manager Operațiuni la GMS-T Nestlers Group.

 

Conferința de resurse umane HR Summit Iași 2017 are loc în perioada 4-5 octombrie în incinta Palas Congress Hall Iași. Detalii despre agendă și înscriere sunt disponibile pe www.iasi.hrsummit.ro.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply