Cursuri de calificare gratuite si in Bucuresti!

eJobs
EJobs21 Feb. 2011
ASSD – va organiza incepand cu luna aprilie a anului 2011, cursuri de formare profesionala autorizate de catre CNFPA, gratuit, si in Bucuresti. Indiferent ca lucrati intr-un domeniu si nu aveti calificare sau ca sunteti o persoana fara loc de munca, puteti urma un curs gratuit. (exceptie fac functionarii publici, personalul din invatamant, elevii si […]

ASSD – va organiza incepand cu luna aprilie a anului 2011, cursuri de formare profesionala autorizate de catre CNFPA, gratuit, si in Bucuresti. Indiferent ca lucrati intr-un domeniu si nu aveti calificare sau ca sunteti o persoana fara loc de munca, puteti urma un curs gratuit. (exceptie fac functionarii publici, personalul din invatamant, elevii si studentii la zi).

Pentru mai multe detalii accesati: www.cursuricalificare.com

Nu va incadrati in grupul tinta pentru un curs gratuit? Nicio problema! – puteti urma un curs cu plata la tarife minime, CU PLATA IN RATE incepand de la 100lei/luna.
Puteti urma cursurile ASSD in oricare dintre cele 19 orase in care exista sucursale ASSD.

Pentru mai multe detalii ne puteti trimite un e-mail la office@cursuricalificare.com sau puteti vizita www.cursuricalificare.com

{article-3677.jpg}

Lista completa a cursurilor o gasesti aici:

www.cursuricalificare.com/cursuri-si-tarife.php

Contact:

Calea Floreasca nr. 19, sector 1 – Bucuresti , vizavi de Stadionul Dinamo. 021 2315 175 / 0729 517 217

Contactati-ne online:

e-mail: assdbucuresti@yahoo.com / office@cursuricalificare.com

Puteti urma cursuri deasemenea in orasele: Targoviste, Ploiesti, Calarasi, Alexandria, Giurgiu, Pitesti, Slobozia, Moreni, Campina, Sinaia, Brasov sau Campulung.

Detalii pe:www.cursuricalificare.com

spune-ti parerea