• 1 Nov. 2017
  • 2 min

Descoperă tendințele și influencerii din online în Digital Report 2017

Revista Biz Digital Report 2017
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Digital Report 2017, unul din proiectele editoriale ale Revistei Biz creat cu sprijinul Zelist Monitor și Screen Native, reunește informații despre agenții de digital din România, tendințe și evoluții ale pieței de digital, liste cu cele mai relevante nume din blogosfera românească, clasificate în funcție de domeniile pe care le acoperă, top 50 cei mai urmăriți vloggeri români, top conturi de Instagram, precum și top bloggeri cu care au colaborat cel mai bine agențiile de comunicare în 2016.

Mediul online reprezintă un spațiu cu foarte mult potențial. Cu ajutorul multitudinii de tool-uri digitale existente, business-ul tău poate ajunge cu ușurință la publicul său țintă, atingând un grad de conversie al inițiativelor tale de marketing cum nu ai mai văzut până acum. Datorită acestui mediu au luat naștere comunități întregi de oameni, aduși împreună de cei ale căror voci s-au făcut mai ușor auzite printre mulțimi: bloggeri, influenceri și, cel mai recent, vloggeri. În prezent, aceștia sunt printre cele mai puternice „canale de comunicare” pe care brand-urile le au la dispoziție, iar Revista Biz îți spune exact pe cine să ai în vedere în anul care urmează pentru strategiile tale de marketing din 2018.

 

Pornind de la creșterea importanței business-urilor din domeniul digital, Digital Report 2017 reunește profile ale principalelor agenții și divizii de digital și mobile marketing, cu date despre serviciile pe care acestea le oferă, portofoliul de clienți, campanii, acționariat, date financiare și echipele de management. Și pentru că digitalul nu înseamnă doar agenții, ci și canale de comunicare online, social media și, mai ales, blogosfera, au fost colectate o serie de liste cu cei mai activi bloggeri, structurate în funcție de domeniile pe care ei le acoperă.

 

În plus, deoarece la momentul de față, unui profesionist al industriei de comunicare nu îi mai este suficient să fie familiarizat cu blogosfera, ci trebuie să cunoască vlogosfera – fenomenul online al ultimilor ani, care continuă să ia amploare pe zi ce trece, suplimentul editorial publică topul vloggerilor români, dar și cele mai urmărite conturi de Instagram. Proiectul prezintă și opinii ale specialiștilor din industria de comunicare, care radiografiază cele mai interesante tendințe ale momentului în domeniul digital.

Digital Report (1)

Venind în ajutorul profesioniștilor care lucrează în domeniul comunicării și care vor să înțeleagă lumea online-ului, Digital Report prezintă:

  • 50 cele mai influente bloguri generaliste (lista alfabetică)
  • 50 cei mai influenţi vloggeri
  • 50 cei mai influenţi instagrameri
  • 50 cei mai influenți bloggeri – vedete și jurnaliști (lista alfabetică)
  • Cele mai vizibile bloguri de tehnologie/food/fashion&beauty/travel/marketing și digital/ parenting/relații și cuplu/cinema, teatru și cărți
  • Top agenții care au lucrat cel mai bine cu bloggerii în 2016
  • Top bloggeri cu care au lucrat cel mai bine cu agențiile în 2016

Listele și topurile vor putea fi regăsite integral în Digital Report 2017, ce poate fi comandată în format electronic pe site-ul Revistei Biz.

A fost util articolul? 0
revista biztop vloggeri

Leave a Reply