• 22 Feb. 2017
  • 2 min

ecomTEAM îl aduce în România pe șeful eBay pe Rusia și țările emergente ale Europei

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Ilya Kretov, general manager eBay pentru Rusia și țările emergente ale Europei, va fi prezent pentru prima oara în România, la ediția din 2017 a ecomTEAM, eveniment destinat profesioniştilor din comerţul online.

Ediția din 2017 a ecomTEAM, unul dintre cele mai importante evenimente eCommerce din Europa Centrală și de Est, va avea loc pe 22 și 23 martie, la Brașov și îl va aduce în România pe Ilya Kretov, general manager eBay pentru Rusia și tările emergente ale Europei.

Ilya Kretov a fost numit manager regional eBay în noiembrie 2016. Anterior, Kretov a fost Deputy General Manager, Marketing, pe Rusia și piețele emergente. El s-a alăturat eBay în 2013 pe poziția de Director de Marketing. Anterior, managerul eBay a lucrat în giganți precum Google și Mars, având peste zece ani de experiență în marketing și dezvoltarea de branduri internaționale pentru companii majore din Vest. Kretov este, de asemenea, și lector în marketing la RMA Business School.

Alaturi de Ilya Kretov, ecomTEAM a atras și în 2017 speakeri de top, atât din România cât și de pe plan internațional. Astfel, Fernando Muñoz este unul dintre cei mai cunoscuți experți SEO din Spania, auditor și consultant pe search engine optimization, experimentat și în marketing online. Este investitor în qashops, OPTI și Farmacia.bio, membru SEMPO și speaker frecvent la unele dintre cele mai importante conferințe internaționale.

Maarten Deboo, CEO Baldwin și Wizmo, „spune pe bune” ce funcționează și ce nu la site-urile de eCommerce, cum să faci marketing eficient, ce instrumente să folosești, dar și best (și worst) practices.

Florinel Chis are nu mai puțin de 15 ani de experiență în eCommerce, „jucând” într-una dintre cele mai concurențiale piețe din lume – Marea Britanie –, timp de mai mulți ani. S-a întors în România pentru a prelua conducerea ARMO, asociația magazinelor online din țară.

Sorin Psatta si Matei Psatta sunt doi dintre cei mai cunoscuți și dinamici specialiști din zona de marketing. Cu o experiență cumulată de zeci de ani, ei își unesc forțele, ca tată și fiu, pentru a susține un workshop pe zona de marketing

Totodată, doi dintre cei mai buni specialiști pe zona de UI/UX din România vin de la Zitec, companie cu o creștere fulminantă în ultimii ani. Este vorba de Alex Axon și Cătălin Ștefănescu. Cu un portofoliu de zeci de clienți, atât din eCommerce, dar și din alte industrii, ei vor susține un workshop „hands on” pe zona de user interface/user experience.

Dupa ce a condus cel mai mare procesator de plăți din România, PayU, Daniel Nicolescu are unul dintre cele mai promițătoare proiecte de pe piața de plăți cu cardul – Symphopay.

Structura ecomTEAM implică o primă zi dedicata studiilor exclusive de piață, a key speech-urilor și a dezbaterilor interactive, în timp ce a doua zi este dedicată workshop-urilor aplicate. În ambele zile organizatorii vor pune accent pe interactiune și pe aflarea de informații, in mod personalizat.

Printre speakeri se vor mai afla executivi din FAN Courier, dar și Valentin Radu, Omniconvert, unul dintre cei mai apreciați specialiști pe A/B testing. Nu vor lipsi antreprenorii din domenii conexe eCommerce, precum Ionuț Grossu, Service-Return.com.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply