• 29 Mar. 2017
  • 1 min

eJobs recomandă crosul Race to Nature Trail & Family Run

runfest poza
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

eJobs, cel mai important canal de recrutare online, vă invită să participaţi, pe 28 mai, la crosul Race to Nature Trail & Family Run.

Cea de-a treia ediție a concursului Race to Nature Trail & Family Run, parte din seria evenimentelor de alergare Runfest, va avea loc în localitatea Căldărușani, din județul Ilfov.

Competiția se va desfășura pe teren denivelat și propune trasee variate. Copii între 6 și 11 ani vor concura pe o distanță de 2,5 kilometri, în vreme ce tinerii mai mari de 12 ani și adulții vor avea acces la un concurs pe o lungime de 5 kilometri. De asemenea, participanții cu vârste de peste 14 ani vor putea alege să ia parte la o cursă de 10 kilometri sau la un semimaraton (21 de kilometri).

Evenimentul este susținut de numeroși ambasadori sportivi, printre care se numără și Gabriela Szabo, fostă campioană olimpică și mondială la atletism.

Înscrierile la Race to Nature Trail & Family Run sunt deschise pe runfest.ro, până pe 24 mai. Cei ce se înscriu până pe 12 aprilie vor plăti o taxă de 75 de lei. Copiii beneficiază de un preţ unic de 45 de lei pe întreaga perioadă dedicată înregistrării.

Evenimentul Race to Nature Trail & Family Run este organizat de compania de marketing sportiv MPG.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply