• 23 Mar. 2017
  • 1 min

eJobs recomandă târgul de carte Final Frontier #6

invitat Dan Dobos
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

eJobs vă invită să participați la cea de-a șasea ediție a târgului de carte SF & Fantasy Final Frontier.

eJobs, cel mai important jucător de pe piața locală de recrutare online, invită pasionații de cărți SF & Fantasy să participe, pe 1 și 2 aprilie, la cea de-a șasea ediție a târgului Final Frontier, organizat de bookblog.ro. Organizatorii evenimentului au pregătit cele mai noi apariții și volume la prețuri speciale de la editurile amatorilor de SF & Fantasy (Nemira, Paladin, Corint, Millenium, Herg Bennet, Tritonic și Crux), jocuri de societate de la Red Goblin, precum și benzi desenate și figurine de la HAC!BD. De asemenea, vizitatorii vor putea cumpăra volume în limba engleză de la Books Express și romane polițiște de la Crime Scene Press.

„De 1 aprilie, granița dintre realitate și imaginație se estompează, așa că vei avea parte la Final Frontier #6 de experiența completă. Cavalerii Jedi și elfii din Stăpânul Inelelor au făcut un salt din paginile cărților în realitatea imediată, iar dacă vrei să te alături lor, avem pentru tine obiecte fan art de la Nyx Art și Wizart Room care să te transforme într-un personaj fantasy”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Participanții la târg vor putea participa la diverse ateliere tematice și vor avea ocazia să urmărească un scurtmetraj semnat de scriitoarea Doina Ruști.

Evenimentul va avea loc în București, la Centrul Cultural Casa Artelor. Accesul la Final Frontier #6 este gratuit.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply