• 8 Oct. 2015
  • 1 min

Esti pregatit? Targul de Cariere vine la Brasov!

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Evenimentul de recrutare va reuni 30 de companii și organizații locale, naționale și internaționale. Sunt bine reprezentate cu oferte de joburi domeniile auto&automotive, consultanță,  industria alimentară, […]

Evenimentul de recrutare va reuni 30 de companii și organizații locale, naționale și internaționale. Sunt bine reprezentate cu oferte de joburi domeniile auto&automotive, consultanță,  industria alimentară, IT&Software, servicii, producție&tehnică, recrutare, retail, ONG. Astfel, se caută consilieri tehnici, delevoperi, ingineri, arhitecți electronică, specialiști de marketing, vorbitori de limbi străine precum araba, ebraica, germana și franceza, consultanți resurse umane, operatori call center cunoscători de italiană și spaniolă, casieri, ospătari.

 

Ia CV-ul eJobs cu tine si inscrie-te in tombola finala unde eJobs te premiaza cu un laptop. Trebuie doar sa ai CV-ul completat in proportie de minim 90% si sa participi la eveniment.

 

Există și oportunități de internship și stagii de practică în cadrul mai multor organizații neguvernamentale sau în echipa unor companii. Evenimentul de recrutare va avea loc miercuri și joi, în 14 și 15 octombrie, la Casa Armatei din Brașov între orele 10.00-16.00.  

 

În plus, în cadrul Târgului de Cariere de la Brașov vor avea loc trei workshopuri la care participanții pot afla informații legate de comunicarea eficientă, recrutare și IT.

 

Detalii găsești aici : http://www.targuldecariere.ro/brasov/

 

 

A fost util articolul? 0

Leave a Reply