• 19 May. 2016
  • 1 min

Eveniment: provocările marketingului în 2016

BM foto
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Revista de afaceri Biz va organiza, pe 26 mai, conferința „Best Marketing”, care va reuni directori de marketing de la companii diferite și alți specialiști în domeniu.

Experții din sector vor dezbate cele mai puternice strategii pentru marketingul viitorului. De asemenea, directorii de marketing și profesioniștii în domeniu vor aduce în prim plan provocările industriei în 2016 şi vor prezenta cele mai eficiente strategii, pe care le vor exemplifica cu studii de caz relevante.

Temele de discuţii vor aborda subiecte precum top tendinţe în marketingul omnichannel, cum se personalizează experienţele de brand prin Big Data, modalitatea de a crea experienţe de brand cu adevărat memorabile şi mecanisme şi tehnici de marketing care funcţionează în 2016.

Evenimentul este dedicat oamenilor de marketing şi comunicare din companii şi managerilor care doresc să fie la curent cu opinia consumatorilor, specialiştilor din agenţii de comunicare, media şi PR.

Printre invitaţii la eveniment se vor afla Violeta Luca (Marketing & Operations Director, Microsoft România), Lorand Balint (Director Marketing, Federaţia Română de Handbal), Maria Tudor (CEO, Zenith România), Maria Dobre (Manager Dinamica Comercială, Carrefour),  Ana Maria Pâslaru ( Director Marketing, Unilever South Central Europe) şi Răzvan Căpănescu (Chief Creative Officer, Leo Burnett Group)

Evenimentul va avea loc pe 26 mai, la hotelul „Crowne Plaza”, din București.

A fost util articolul? 0
revista biz

Leave a Reply