• 7 Sep. 2016
  • 1 min

EY România a depășit 700 de angajați după ce a recrutat 80 de tineri

tineri angajati
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Compania de audit și consultanță EY România a recrutat 80 de tineri și a depășit 700 de angajați la nivel național.

EY România a angajat, în septembrie, 80 de juniori, care vor lucra în birourile companiei de audit și consultanță din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. De asemenea, compania derulează un program de internship plătit, în care sunt cuprinși 30 de studenți. Peste jumătate dintre noii angajați lucrează în departamentul de audit financiar, iar ceilalți fac parte din departamentele de asistenţă fiscală şi juridică, asistenţă în tranzacţii şi asistenţă în afaceri.

Cei 80 de juniori au fost selectați în primăvara lui 2016, din peste 3.500 de candidați, în urma unei campanii complexe de recrutare derulată de companiei de audit și consultanță. Astfel, 70 de profesioniști  din cadrul EY și 20 de studenți ambasadori ai companiei din București, Timișoara și Craiova, au fost implicați activi în 45 de evenimente de carieră, din ianuarie până în iunie 2016. Procesul  de recrutare a presupus parcurgerea de către candidați a șase etape de selecție: aplicație online, preselecția CV-urilor, evaluare inițială prin testare psihometrică a inteligenței logice și verbale, interviuri video și participare într-un centru de evaluarie și interviurile finale.

„Provocarea campaniei de recrutare de anul acesta a fost să îi cunoaștem pe toți acești tineri și să venim în întâmpinarea așteptărilor lor, astfel încât să reușim să îi selectăm pe cei mai buni 80 dintre ei. Per ansamblu, generația care a finalizat studiile universitare anul acesta își dorește ca procesul în care sunt implicați să decurgă simplu, apreciază feedbackul și este receptivă la instrumentele de evaluare online. De aceea, am construit în campania de recrutare o punte mult mai solidă de cunoaștere reciprocă. Studenții au avut ocazia de a ne cunoaște atât în spațiul virtual, cât și direct prin intermediul întâlnirilor cu ei, astfel încât să aibă o imagine cât mai clară despre ceea ce înseamnă să lucrezi în EY România”, a declarat Andreea Mihnea, director de resurse umane la EY România.

 

A fost util articolul? 0

Leave a Reply