• 5 Jul. 2017
  • 2 min

Iubitorii de alergare sunt provocați să se mențină în formă la FOX TRAIL Half Marathon

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Provocare la mișcare în primele zile de toamnă! Participanții au ocazia de a câștiga premii valoroase la o super tombolă în luna iulie!

Iubitorii de alergare sunt provocați să se mențină în formă și pe durata vacanței de vară pentru că toamna le aduce curse atractive în pădurea Băneasa și multe surprize. Fie că se antrenează prin ture matinale de alergare pe plajă sau la adăpostul pădurii, fiecare concurent are șansa de a se bucura de nenumărate surprize în luna iulie după ce își rezervă locul la startul competiției Bucharest FOX TRAIL Half Marathon!

Pe 2 septembrie, se dă startul libertății de mișcare la cea de 5-a ediție a evenimentului de alergare în pădurea Băneasa. FOX TRAIL Half Marathon oferă ocazia locuitorilor Capitalei, dar și a celor din alte regiuni să își manifeste pasiunea pe trasee de alergare variate desenate în pădurea de la marginea Bucureștiului: Scurt, de 5 km, disponibil pentru copii și începători, începând cu vârsta de 6 ani; Standard – 10 km, accesibil pentru toți concurenții ce au împlinit 14 ani și vor să experimenteze o tură mai lungă pe teren accidentat; Epic – 21 de km, o probă de semimaraton solicitantă deschisă alergătorilor antrenați și obișnuiți cu antrenamentele de anduranță, care sunt fie amatori, fie profesioniști.

Liniile lungi și late ale drumurilor forestiere, potecile ascunse, știute doar de cercetașii iscusiți ai echipei MPG, combinate cu single track-urile dinamice de la marginea sa,  veselia și experiențele frumoase care au loc în zona de Start/Finish, cu sprijinul partenerilor și al sponsorilor, precum și pasiunea tuturor membrilor echipei de organizare, sunt ingredientele de bază ce vor oferi un eveniment energizant de alergare în pădurea Băneasa.

Înscrierile în eveniment se pot face exclusiv online pe pagina competiției de pe www.runfest.ro, iar pentru acces direct click aici. Până pe 16 iulie a.c., concurenții pot beneficia de taxa minimă de participare de 75 de lei, valabilă pentru adulți si juniori. Copiii sub 12 ani se pot înscrie cu o taxa unică de concurs de 45 de lei, indiferent de momentul rezervării.

Chiar dacă gândul fuge la destinațiile de vacanță, surprizele se țin lant în RUNFEST și pe durata sezonului cald. Echipa MPG, în parteneriat cu Mio Technology și MiVia România, a pregătit o super tombolă cu premii atractive, odată cu deschiderea înregistrărilor în competiție și se desfășoară pe pagina oficială Facebook RUNFEST! Astfel, participanții care se înscriu și își validează locul la Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, în perioada 3-16 iulie 2017 intră în tombola cu extrageri zilnice și săptămânale ale cărei premii sunt: 14 invitații gratuite la evenimentul din Băneasa, acordate în fiecare zi, pentru a putea participa alături de partenerul sau partenera de alergare, 2 brățări Mio MiVia™ Essential 350, la tragerile la sorți săptămânale, și 1 ceas Mio MiVia™ Run 350, la marea extragere din 17 iulie. Detaliile despre această tombolă se găsesc pe pagina competiției și în Regulamentul de concurs.

Fiecare concurent se va bucura de un pachet de Start ce include un tricou imprimat cu emblema ediției Bucharest FOX TRAIL Half Marathon 2017, număr de concurs cu un cip unic de cronometrare și un gel energizant de la GoldNutrition, dar și alte produse oferite de sponsori. La final, participanții vor primi binemeritata medalie de Finisher, o porție gustoasă de paste Barilla, nr. 1 în Italia, în sos Basilico, și se vor răcori cu un URSUS Cooler (+18 ani). La toate acestea se adaugă serviciile specifice unui eveniment sportiv oferite de echipa MPG, la standarde ridicate de organizare și atmosfera energizantă de la Start/Finish.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply