• 26 Oct. 2021
  • 2 min

Găsește-ți job în acord cu valorile tale în echipa PENNY! (P)

Nu mai e de mult timp doar despre salariu sau funcții, la fel de important este și să ai un job în cadrul unei companii în interiorul căreia wellbeing-ul oamenilor este pus pe primul plan. Un loc de muncă de viitor care te motivează să dai tot ce ai mai bun este un job care-ți oferă ocazia să te dezvolți atât profesional, cât și personal. Dacă-ți dorești să te alături unei companii care pune accent pe aceste valori, atunci parcurge cu atenție acest material și aplică la poziția care ți se potrivește cel mai bine. Vei fi cu un pas mai aproape de a deveni noul membru în echipa PENNY!

Cine suntem noi?

Povestea de succes PENNY s-a construit în timp, însă a pornit întotdeauna de la certitudinea că bunăstarea unei companii este strâns legată de bunăstarea angajaților săi. Cu acest gând am continuat să creștem, asigurându-ne permanent că angajații noștri se bucură de securitatea, apropierea și înțelegerea specifice unei familii. În prezent, PENNY în România înseamnă o familie cu peste 5500 de oameni care se simt motivați să lucreze cu plăcere și să se dezvolte, indiferent de departament.

 

Departamente și beneficii

Dacă te gândești care ar fi locul potrivit pentru tine în echipa noastră, trebuie să știi că poți opta pentru diferite posturi în cadrul următoarelor departamente: sediul central, magazine și centre de logistică. Oricare ar fi alegerea ta, beneficiile pe care ți le oferim rămân neschimbate.

În cadrul companiei, vei fi întotdeauna încurajat să te dezvolți, atât pe plan personal cât și profesional. PENNY este locul ideal în care îți poți începe cariera, îți înțelegem nevoia de dezvoltare și te încurajăm să participi și să contribui cu idei.

echipa PENNY cariera loc de munca

În plus, entuziasmul și implicarea ta vor fi recunoscute de fiecare dată și răsplătite așa cum se cuvine, astfel încât să simți că ești apreciat la adevărata ta valoare. Recompensa oferită e mai mult decât un salariu, de aceea îți oferim și o varietate mare de beneficii personalizate: bonuri de masă, asigurare privată de sănătate, rechizite școlare pentru copii, bonus pentru nou-născut și vouchere pentru scutece oferite angajaților cu copii sub vârsta de 3 luni.

echipa PENNY cariera loc de munca

Cu peste 288 de magazine în toată țara și 4 centre de logistică în localitățile Stefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași, evoluția noastră ne permite să gândim locuri de muncă din ce în ce mai sigure și mai dinamice, în proximitatea ta. Timpul tău este prețios, așa că ne-am gândit să fim angajatorul care e aproape de tine și care îți oferă, totodată, transportul.

 

Te așteptăm în echipa noastră!

Alegerea unui job poate fi destul de dificilă, așa că vrem să transformăm procesul de luare a unei decizii în ceva mult mai ușor. În cazul în care vrei să ne cunoști mai bine, te invităm să accesezi secțiunea dedicată de pe site-ul nostru și să parcurgi cu încredere toate detaliile despre pozițiile disponibile și despre beneficiile care te așteaptă la PENNY: https://cariere.penny.ro/!

echipa PENNY cariera loc de munca

 

Ți-a plăcut acest articol despre beneficiile de care te poți bucura ca membru în echipa PENNY? Citește și:

5 pași pentru a fi mai convingător la interviu

Ce soluții există când ești dezorientat profesional

Dincolo de limite

A fost util articolul? 3
cariera PENNYechipa PENNYlocuri de munca PENNY
  • AvatarCosmin zice

    Vreau un loc de munca in vaslui am 12 clase si sunt necalificat

    • Bună, Cosmin,

      Poți suna la 021 9124 și colegii te vor ghida spre joburile care ți se potrivesc.

Leave a Reply