• 26 Apr. 2016
  • 1 min

Google lansează o platformă online de cursuri gratuite pentru tinerii din România

tanar student
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Google lansează în România platforma online Atelierul Digital, care le oferă tinerilor pregătire în domeniul marketingului digital și în dezvoltarea afacerii cu ajutorul internetului.

Adresa la care poate fi accesată platforma este atelieruldigital.withgoogle.com.

„Internetul este esențial în societatea de astăzi, oferind oportunități și mijloace de dezvoltare antreprenorilor și afacerilor. Vrem ca prin programul Atelierul Digital lansat astăzi să oferim un instrument care să ajute viitoarea forță de muncă și antreprenorii în obținerea cunoștințele digitale atât de importante în economie. Sperăm ca acest lucru să contribuie la sprijinirea României în exploatarea oportunităților oferite de economia digitală”, spune Dan Bulucea, Country Director la Google România.

Atelierul Digital oferă pregătire în lumea digitală sub forma unor cursuri video gratuite, pe diverse domenii, de la cum să-ți construiești prezența online și până la campanii de marketing în social media sau utilizarea mediul mobil pentru a atrage noi clienți. Utilizatorii platformei pot alege o anumită temă pe care vor să se pregătească sau să urmeze întregul curs online. La final, ei pot opta să dea un test și, dacă îl trec, vor primi o certificare din partea Google și IAB Europe. Cursul cuprinde 89 de lecții, împărțite în 23 de teme.

Oricine este interesat să urmeze cursurile puse la dispoziție de Google se poate înscrie AICI.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply