• 10 Jul. 2018
 • 1 min

Ia-ți un job de o secundă care poate salva o viață

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Tu ce poți face într-o secundă? S-ar putea ca o secundă să nu îți pară mult, dar, pentru un copil născut prematur, poate însemna totul. Angajează-te și tu în lupta copiilor născuți prematur și ia-ți un job de o secundă alături de Dorna și Salvați Copiii România!

Tu ce poți face într-o secundă? S-ar putea ca o secundă să nu îți pară mult, dar, pentru un copil născut prematur, poate însemna totul. Angajează-te și tu în lupta copiilor născuți prematur și ia-ți un job de o secundă alături de Dorna și Salvați Copiii România!

Din 2015, Simona Halep s-a alăturat și ea cauzei, îndemnând la implicarea activă a fiecăruia dintre noi, iar anul acesta și-a luat un #Jobdeosecunda în sprijinul copiilor născuți prematur.

Din 2013 și până în prezent, Dorna a dotat cu ajutorul Salvați Copiii 50 de maternități din țară cu 86 de echipamente medicale de specialitate pentru îngrijirea nou-născuților prematur, în valoare aproximativă de 600.000 de euro.

Simona Halep Job de o secunda

Cum îți iei un #Jobdeosecunda?

Pornind de la faptul că, pentru majoritatea dintre noi, o secundă, luată separat, nu înseamnă foarte mult, însă pentru copiii născuți prematur ea poate însemna viața, Dorna te provoacă și pe tine să îți iei un job de o secundă, oferind o clipă din timpul tău copiilor născuți prematur.

Îți poți lua un un job de o secundă printr-un gest foarte simplu – printr-un click dat pe site-ul Dorna.ro, pe orice banner online al campaniei sau pe pagina oficială de Facebook Dorna Romania.

Ce impact va avea jobul de o secundă?

Dacă vrei să te implici și mai mult folosind kit-ul de susținător al cauzei (cover photo, video, invitație recrutare, profile picture frame), recomandând această cauză prietenilor sau prin donații direct către Salvati Copiii România.

Campania Dorna Grijă pentru copii, care a ajuns, anul acesta, la cea de-a șasea ediție, susține lupta pentru viață a copiilor născuți prematur.

La finalul campaniei, Dorna – cu sprijinul Salvați Copiii România – va dona echipamente medicale specializate pentru copiii născuți prematur către maternitățile care au nevoie de ele.   

A fost util articolul? 9
jobpovesti de successucces
 • Mota Aurelia zice

  m-ar interesa un job part time pe care sa-l fac de acasa la calculator , ma puteti ajuta? Multumesc

  • Iulia VacaroiuIulia Vacaroiu zice

   Salut, Aurelia! Te invităm să suni la 021.9124 (tarif normal), linia de consiliere profesională eJobs, iar un operator eJobs te va ajuta în mod gratuit cu redactarea CV-ului și aplicarea la joburile care ți se potrivesc. Succes!

 • rusu ilie neculai zice

  as dori un job de contabil sau economist in onesti jud.bacau
  va multumesc

  • Iulia VacaroiuIulia Vacaroiu zice

   Salut! Te invităm să suni la 021.9124 (tarif normal), linia de consiliere profesională eJobs, iar un operator eJobs te va ajuta în mod gratuit cu redactarea CV-ului și aplicarea la joburile care ți se potrivesc. Succes!

Leave a Reply