• 18 Jul. 2017
  • 2 min

La înălțime cu evenimentul Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului

Lupii Dacilor Riders Club
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Pasionații de MTB s-au grăbit pe 16 iulie să își demonstreze curajul și stamina de a înfrunta versanții șerpuiți ai masivului Iezer-Păpușa în cursa organizată de Riders Club la Câmpulung.

În weekendul 15-16 iulie, doi dintre colegii noștri și-au îndreptat pașii, dar mai ales roțile de la bicicletă, către Câmpulung, unde și-au propus să cucerească noi înălțimi la cea de-a 5-a ediție a evenimentului Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului. Apreciem întotdeauna entuziasmul echipei eJobs de a participa la astfel de concursuri și maratoane și susținem astfel de inițiative, în special pentru că sportul, făcut chiar și ocazional, are o mulțime de beneficii chiar la locul de muncă. Printre cele mai cunoscute se numără îmbunătățirea memoriei, reducerea stresului și creativitatea sporită. Așadar, ne-am bucurat enorm să îi vedem pe colegii noștri cucerind masivul Iezer-Păpușa duminica trecută.

Cursa, organizată de Răzvan Juganaru, ciclist de performanță, ne-a deschis porțile către un cadru natural superb cu trasee care îți taie răsuflarea atât din punct de vedere al frumuseții peisajului, cât și din punct de vedere al dificultății, ajungând chiar la cele mai înalte puncte atinse de celelalte competiții organizate de Riders Club.

Riders Club Lupii Dacilor - Trofeul Muscelului

Sursă: Galerie foto Riders Club

Pasionații de MTB s-au grăbit pe 16 iulie să își demonstreze curajul și stamina de a înfrunta versanții șerpuiți ai masivului Iezer-Păpușa în cursa Lupii Dacilor, presărată de rampe abrupte și coborâri alerte.

Cursa a prevăzut două trasee: unul standard de 29 km, deschis tuturor participanților de peste 13 ani, cel mai bun timp fiind calculat la 2 ore și 20 de minute, și un traseu epic de 60 km destinat participanților de peste 15 ani, calculat la 4 ore și 30 de minute cel mai bun timp. Din păcate, din cauza ploilor abundente din data de 15 iulie, traseul epic a fost scurtat la 50 km după ce 10% din terenul pregătit a fost afectat de starea vremii.

Participanților le-a fost recomandat să se echipeze corespunzător pentru vreme cu un rând de schimburi la îndemână și cauciucuri de noroi pentru începători sau cauciucuri mixte pentru cicliștii cu experiență, iar în ciuda vremii, aceștia au venit în număr mare și s-au distrat așa cum o fac deja de câțiva ani.  

A fost util articolul? 0

Leave a Reply