• 15 Oct. 2015
  • 1 min

Incepe Targul de Cariere Cluj IT!

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Aproape o mie de oportunități de carieră sunt disponibile pentru IT-iști, joi și vineri (22 și 23 octombrie) la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. 40 de angajatori […]

Aproape o mie de oportunități de carieră sunt disponibile pentru IT-iști, joi și vineri (22 și 23 octombrie) la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. 40 de angajatori vin să-i întâlnească pe cei mai pricepuți IT-iști. Sunt disponibile atât joburi, cât și internshipuri, stagii de practică și de voluntariat.

 

Angajatori puternici precum Crossover, Emerson, Siemens, Steelcase sunt câțiva dintre participanți. De asemenea, la târg vin cu sute de posturi în domeniul IT companii precum: 3 Pillar Global, Accenture, Donau Invest, Endava, Fleio, Garmin, Linkscreens, Luxoft, msg systems România, Softing și Yardi Systems.

 

Si pentru ca azi e ultima zi a Targului de Cariere Cluj Global, nu uita sa treci pe la standul eJobs si sa te inscrii la tombola prin care poti castiga un laptop oferit, cu drag, de eJobs.

 

În cadrul TdC Cluj IT vor avea loc competiții contracronometru în diverse limbaje de programare și seminarii. Nu uita de Speed Coding Challenge, ocazia perfectă să demonstrezi cât ești de rapid!

 

Detalii găsești aici: http://www.targuldecariere.ro/cluj-it/. Te așteptăm la Sala Polivalentă din Cluj, în 22 și 23 octombrie între orele 10:00-16:00!

A fost util articolul? 0

Leave a Reply