• 29 Mar. 2021
  • 2 min

5 joburi care nu cer studii superioare, dar te ajută în avansare

studii superioare

Ești elev la liceu sau ți-ai întrerupt studiile forțat de împrejurări și acum îți dorești un loc de muncă bine plătit? Poate te gândești că pentru a fi bine plătit este nevoie de studii superioare. Vestea bună este că pe eJobs.ro vei găsi sute de joburi care cer studii medii. Îndemânarea și dorința de a învăța contează cel mai mult.

Lucrurile se schimbă pe piața muncii care începe să devină un loc destul de prietenos pentru toți cei care vor un loc de muncă plătit chiar dacă nu sunt absolvenți de studii superioare. Companiile sunt mult mai interesate să investească în formarea viitorilor angajați direct la locul de muncă și pun mai mult accent pe felul de a fi al oamenilor decât pe competențele tehnice care pot fi deprinse în echipă. Iată spre ce joburi te poți orienta pentru a avansa profesional și financiar.

Gestionar

Dacă ești o fire responsabilă, dacă te adaptezi ușor în situații neprevăzute și ți-ai dori un job unde să ai ocazia să înveți, află că pe eJobs vei găsi joburi de gestionar în depozite mari din țară. Echipele sunt dispuse să te ajute să înveți activitățile care țin de recepționarea mărfii și pregătirea coletelor. Iar beneficiile sunt motivante: bonusuri în funcție de performanță, tichete de masă, sporuri, asigurare medicală. Există și planuri de calificare, prin cursuri care-ți permit să devii stivuitorist.

 

Recepționer

Relaționezi ușor cu oamenii și ai capacitatea de a gestiona situații noi? Îți poți găsi job de recepționer într-o clinică medicală. Ai nevoie de cunoștințe de operare calculator și limba engleză la nivel mediu. Pachetul de beneficii poate include beneficii precum: asigurare medicală, tichete de masă, program flexibil, cursuri periodice de formare. Poți avansa spre funcții de coordonare a recepționerilor sau de management.

 

Livrator

Cu permis de conducere și o fire sociabilă te poți angaja în scurt timp ca șofer-livrator. Rolul tău va fi acela de a prelua și livra comenzile, menținând o atitudine profesionistă. Angajatorii au lucrat mult la pachetul de beneficii și l-au adaptat situației actuale, dar și așteptărilor tale. Poți negocia un salariu în funcție de rezultatele tale, un program flexibil, posibilitatea de a lucra în sectorul apropiat de casă și de a cere decont combustibil și piese. Din funcția de livrator poți avansa în funcția de formator al colegilor, coordonator locație sau manager zonal. 

 

Consilier clienți

Îți place să te ocupi de experiențele clienților într-un magazin și te descurci bine în promovarea produselor? Poți aplica la un job de consilier clienți. Angajatorii cer competențe care țin mai degrabă de felul tău de a fi precum amabilitate, flexibilitate, inițiativă, capacitate de a soluționa reclamațiile. Te poți bucura de bonusuri lunare, reduceri, prime pentru evenimente speciale, oportunități de creștere în carieră și de mobilitate internă.

Operator magazin

Magazinele au tot mai mult nevoie de oameni care să introducă produsele și serviciile pe site. Experienţa anterioară nu este obligatorie, contează caracterul, corectitudinea, atenția la detalii și dorinţa de a învăța. Vei beneficia de formare, abonament medical, reduceri la produse și posibilități de promovare.

Ai nevoie de ghidare astfel încât să descoperi acel job care îți oferă posibilitatea de a crește profesional, fără cerințe prea mari de studii și calificări? Sună la 021 9124 și echipa eJobs te va ajuta să-ți faci CV-ul și să aplici la acele locuri de muncă potrivite așteptărilor tale.

Ți-a plăcut articolul „5 joburi care nu cer studii superioare, dar te ajută în avansare”? S-ar putea să-ți placă și: 

Cum primesc recomandări de joburi noi, potrivite pentru mine?
Program flexibil? Iată cum îl ceri managerului

A fost util articolul? 35
studii
  • AvatarSanda Nicoleta Bărbat zice

    Super! Sunt expert in vanzari de orice fel! Imi place sa lucrez cu oamenii, sa le ofer soluții, sa relaționez cu clientii!

    • Bună, Sanda,

      Ne bucurăm pentru feedback-ul tău! Dacă te putem ajuta și cu alte recomandări de joburi, așteptăm să ne scrii.

Leave a Reply