• 4 Dec. 2015
  • 3 min

Am lansat eJobs 3.0! Povestea noastră continuă alături de voi

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Cu pasiune, ambiție și deschidere spre tot ce este nou am ridicat un brand. După 16 ani în care eJobs a fost locul în care cei mai diverși oameni cu cele mai variate meserii  și-au regăsit  speranțele și confortul unui loc de muncă, a venit timpul să trecem la un nou nivel. Fără voi, noi nu puteam exista. Vrem doar ca și voi să vă regăsiți în noul eJobs, construit după chipul și asemănarea voastră.

Pentru că suntem numărul 1 în recrutare şi pentru că ne pricepem la job-uri, la angajatori, candidaţi şi angajaţi, ne-am propus să vă împărtăşim şi mai mult din experienţa noastră. Vouă, celor care ne vizitaţi constant pentru a căuta un job mai bun, o şansă de a face ceea ce vă place, ceea ce vă pasionează. Pe voi vrem să vă ajutăm să înţelegeţi mai bine ce post vi se potriveşte, ce fel de companie vă prinde, ce meserie v-ar veni mănuşă.

Vouă vrem să vă arătăm că în România există mulţi oameni frumoşi, oameni ambiţioşi sau nebuni, fie că au absolvit universităţi faimoase ori universităţi mai puţin celebre, dar care au reuşit pe plan profesional, deoarece fac zilnic exact ceea ce le place. Au reuşit, în primul rând, pentru că au fost curioşi, au căutat, au învăţat, au pus informaţia şi flerul să lucreze pentru ei. Veţi regăsi pe eJobs poveştile de succes construite de oamenii menţionaţi anterior, care pe noi ne motivează în fiecare zi.

Pentru voi, vom vorbi cu oamenii de decizie din industria de resurse umane, prin faţa cărora au trecut mii sau chiar zeci de mii de potenţiali angajaţi. Vouă vrem să vă prezentăm cum cred ei că trebuie să arate CV-ul ideal, interviul perfect, angajatul pe care îl doresc. Astfel, vă vom fi alături în călătoria către jobul dorit.

Pentru voi, vom urmări cu atenţie evoluţia companiilor şi a economiei, în ansamblu. Vouă vrem să vă spunem ce „se poartă” în HR, ce mai caută corporaţiile, cum poate fi convins un recrutor sau cum poate tehnologia să lucreze în folosul vostru.

Tot pentru voi, vom căuta în universul firmelor din România, vom vorbi cu persoane cu sau fără funcţii de decizie, vom vedea care este viaţa lor la birou sau în afara lui, prin măsurarea şi evaluarea nivelului de satisfacţie, pentru ca voi să puteţi înţelege mai mult şi să alegeţi mai bine.

 Viitorul vostru este (şi) job-ul nostru.

O gaşcă de oameni mişto, dar dedicaţi

 

eJobs înseamnă, astăzi, peste 3 milioane de CV-uri active, „cea mai relevantă” bază de candidaţi la nivel naţional şi sute de mii de companii care caută să-şi atragă cei mai buni oameni. „Marea provocare constă în faptul că lucrăm cu  volume mari de date, la nivel naţional: milioane de useri, sute de mii de companii, zeci de milioane de acţiuni şi interacţiuni ale userilor – aplicări, vizionări de CV-uri. Sunt cifre în spatele cărora se ascunde destinul unor oameni”, spune Marius Godeanu, Senior Developer.

Marea provocare constă în faptul că lucrăm cu volume mari de date, la nivel naţional: milioane de useri, sute de mii de companii, zeci de milioane de acţiuni şi interacţiuni ale userilor – aplicări, vizionări de CV-uri.

 

La eJobs lucrează 35 de oameni care au ajuns să se simtă şi să se comporte ca o familie. Nimeni nu putea sintetiza mai bine atmosfera de la eJobs decât Alina Tabacu, unul dintre Sales Account Manageri noştri. „Contează. în primul rând, echipa, relaţia care a trecut de mult de graniţele strict profesionale. La noi, când e bal e bal şi când muncim nu ne jucăm. Sunt norocoasă să am colegi veseli şi pozitivi cu care împărtăşesc constant poveşti de viaţă şi din zona profesională”, ne spune Alina. 

 La noi  când e bal e bal şi când muncim nu ne jucăm. 

 

Octavian Grigore, Senior Backend Developer, glumeşte serios, cum îi stă bine unui IT-ist de calitate. „Modul de lucru al echipei mi se potriveşte perfect, întrucât suntem concentraţi în primul rând pe calitate, chiar dacă acest aspect se reflectă uneori mai puţin fericit în termenele de livrare ;)”.

La eJobs, învăţăm zilnic 

 

Noul eJobs şi-a propus să fie un organism viu, care pune oamenii în centrul tuturor acţiunilor sale, indiferent că este vorba de candidaţi, angajaţi, angajatori, profesionişti în sectorul resurselor umane, traineri sau antreprenori.

„Îmi place să lucrez la eJobs pentru că simt o provocare şi o mare răspundere, ştiind că ceea ce fac aici este văzut şi utilizat de sute de mii de oameni, care trebuie să fie mereu încântaţi de ceea ce văd, de întreg produsul eJobs. De asemenea, îmi place să lucrez la eJobs pentru că, prin ceea ce fac, aduc un mic ajutor oamenilor care se află în procesul de căutare al unui job. Totodată, îmi place jobul meu pentru că este un loc de muncă stabil, liniştit, plin de oameni faini”, arată Andrei Bulearcă, Senior Front-end Developer.

Fiecare telefon, mail, client reprezintă o provocare prin modul de abordare, problema semnalată şi, în final, metoda de soluţionare.

 

Roxana Drăghici, Sales Account Manager, vorbeşte zilnic cu zeci de clienţi. Toţi cu nevoi şi pretenţii diferite. „Fiecare telefon, fiecare mail, fiecare client reprezintă o provocare prin modul de abordare, problema semnalată şi, în final, metoda de soluţionare. Provocarea constă în a construi o relaţie cu fiecare persoană cu care interacţionăm, în a le rezolva toate problemele legate de procesul de recrutare şi a le asimila feed-back-ul, construind astfel premisele viitoarelor versiuni ale produselor eJobs”, ne dezvăluie Roxana.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply