• 23 Nov. 2015
  • 1 min

METEO

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Vremuri corpora-triste

Pe George Constantin vor fi nori negri de anulare de concediu la schi în Austria pentru că “se pleacă iar în team-building la Predeal, prezenţa obligatorie, băga-mi-aş feedbackul în powerpointul lor”. La etajul 6 al clădirii, temperatura atinge 16 grade, din cauza unui project manager maniac. Atenţie la schimbările bruşte de temperatură, în lifturi se recomandă o ţinută de tip casual. Circulaţi cu cravată doar pe propria răspundere.

extra-03Ceaţă puternică în clădirea unui trust de presă unde jurnaliştii nu ştiu nici acum de unde vin banii de salarii. Se recomandă mare prudenţă, e posibil să se producă şi alunecări de teren, sediul de lângă Şoseaua Petricani fiind ipotecat la 8 bănci. Precipitaţii importante şi la intersecţia Fabrica de Glucoză cu Barbu Văcărescu, unde lumea se înjură cu stropi încă de la 7 dimineaţa. După orele 17:00 se impune o maşină blindată, pentru că ploaia de înjurături va lăsa loc bâtelor şi pietrelor de pavaj.

Vreme ideală pentru business în Pipera, dar pe alocuri cu averse de romgleză. Atenţie, în Novo Park există riscul apariţiei de tornade, din cauza numeroaselor maşini care dau ture aiurea pentru că sistemul de parcare a fost gândit pe sistem “după mine potopul” şi “ne facem că plouă”. Curenţi puternici de aer îmbâcsit în zona gurii de metrou Pipera. Cineva stă cu mâna ridicată în dreptul unui geam uitat deschis.

La un etaj al unei clădiri din Novo Park va avea loc fenomenul El Niño, pentru că vine în vizită fiul CEO-ului, temperaturile fiind mai ridicate decât media pentru această perioadă, mai ales în sălile de şedinţă. Precipitaţii semnificative în zona sediilor de firmă de lângă Permise Auto, pentru că încep concedierile de toamnă, iar lacrimile vor depăşi 2 litri pe metru pătrat. Pentru a se face economii la factura de curent, frigiderele vor fi deschise doar cu o adeverinţă de la departamentul HR.

 

Texte: Times New Roman | Caricaturi: Octav Ungureanu / Smoking Cool Cat

A fost util articolul? 0

Leave a Reply