• 31 Aug. 2017
  • 1 min

Bucură-te de mișcare la început de toamnă la FOX TRAIL Half Marathon

RUNFEST_FOX TRAIL Half Marathon_start_foto Ovidiu Salavastru
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Joi, 31 august, este ultima zi de înscriere la competiția de alergare de sâmbătă, 2 septembrie 2017, în pădurea Băneasa. RUNFEST prezintă: Bucharest FOX TRAIL Half Marathon.

Pe 2 septembrie ne dăm întâlnire la marginea Capitalei pentru a ne bucura de libertatea de mișcare la cea de 5-a ediție a concursului din calendarul RUNFEST. Bucharest FOX TRAIL Half Marathon oferă ocazia tuturor pasionaților de alergare să își încerce norocul într-un concurs cu trasee variate croite în pădurea Băneasa de 5, 10 sau 21 de km.

 

Indiferent de cursa aleasă la Bucharest FOX TRAIL Half Marathon, vă puteți bucura în voie de peisajul frumos al drumurilor forestiere, de potecile ascunse prin pădure și de atmosfera și experiențele faine din zonele de Start și Finish.  

 

Fiecare concurent va primi n pachet de Start cu tricou de bumbac imprimat cu emblema ediției Bucharest FOX TRAIL Half Marathon 2017, număr de concurs și cip unic de cronometrare, un gel energizant, un voucher de discount oferit de Watchshop și un produs Persil. La final, participanții vor primi binemeritata medalie de Finisher, o porție de paste Barilla și se vor răcori cu o doză de URSUS Cooler, plus multe alte surprize.

 

Înscrierile în eveniment se pot face online pe pagina competiției de pe www.runfest.ro până pe 31 august. Pe 2 septembrie, în dimineața evenimentului, se vor putea face înscrieri la fața locului în limita locurilor disponibile și la prețul afișat pentru acea dată.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply