• 13 Sep. 2017
 • 2 min

Începând cu luna octombrie, check-in la Târgul de Cariere

Târgul de Cariere
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Check-in la festival, check-in în vacanță, check-in pentru „back home” și un share cu o piesă de toamnă ca să îți anunți prietenii că ai revenit la birou! După o vară plină, toamna aceasta ai toate motivele să dai check-in la Târgul de Cariere într-unul dintre cele opt orașe în care se organizează.

Ești în căutarea unui job sau vrei să-ți schimbi locul de muncă? Ești un angajator care se extinde pe piață sau vrea un refresh al listei de candidați? În orice poziție te-ai afla, Târgul de Cariere se lasă cu win-win: ori pleci acasă cu un contract nou, ori mai faci un pas înainte în viața profesională.

 

Evenimentul a pornit din inima Ardealului, în urmă cu 11 ani, la Cluj-Napoca, devenind astăzi cea mai extinsă rețea de evenimente de recrutare și bifând câte o ediție, de două ori pe an – primăvara și toamna, în cele mai mari orașe din țară, cât și în Chișinău.

Ce poți face la târg

Dacă ești un tânăr aflat în căutarea primului job, atunci Târgul de Cariere poate însemna primul contact cu piața muncii: primești consiliere despre cum să îți faci un CV, vizitezi standurile de recrutare, discuți cu reprezentanții companiilor, descoperi ce fel de angajați caută, ce locuri de muncă sunt disponibile și ce sprijin ți se oferă.

Dacă vrei să evoluezi în carieră, la târg ai parte de o experiență completă: la standul organizatorilor vei putea discuta cu un psiholog care te ajută să conștientizezi ce te face happy la job. Apoi, poți participa la cursuri pe diverse teme susținute de companiile participante sau de către specialiștii HR, îți poți lăsa CV-ul la companiile care te atrag și poți chiar purta discuții preliminare sau chiar interviuri pe loc.

 

Sezonul de toamnă se desfășoară în perioada 10 octombrie – 22 noiembrie, în următoarele orașe:

 • Iași (10 octombrie)
 • Sibiu (17-18 octombrie)
 • Cluj Global – eveniment de recrutare generalist (24-25 octombrie)
 • Cluj IT – eveniment exclusiv cu joburi IT&C  (26-27 octombrie)
 • Chișinău (31 octombrie – 1 noiembrie)
 • Brașov (7-8 noiembrie)
 • Târgu-Mureș (14 noiembrie)
 • Oradea (16 noiembrie)
 • Alba Iulia (22 noiembrie)

Noutățile acestei ediții

„Alături de o echipă talentată și creativă, prin ediția din această toamnă aducem un suflu nou pe piața evenimentelor de profil, marcând la capitolul interactivitate! Evenimentul a ajuns la maturitate – avem 11 ani pe piață – iar evoluția, spunem noi, se vede și se vede bine! Am completat conceptul clasic al Târgului cu multe acțiuni conexe, de interes atât pentru angajatori cât și pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă: avem Start UP Area, VR Area, gaming Area, avem zona dedicată concursurilor care îi fac pe tineri să se afirme pe loc în fața angajatorilor, evidențiindu-le talentul și pregătirea”, detaliază Mihai Cotos, directorul și fondatorul evenimentului.

 

5 motive să dai check-in la Târgul de Cariere:

 1. Peste 350 de companii locale și multinaționale se regăsesc pe listele angajatorilor;
 2. Peste 60.000 de tineri interesați să își găsească un nou loc de muncă, din care, jumătate iau parte la cursurile de specialitate și consultanță în carieră, organizate în cadrul evenimentului;
 3. 10 evenimente de recrutare, organizate de două ori pe an, în 8 orașe din țară;
 4. Două tipuri de evenimente de recrutare: cu joburi de profil generalist și cu joburi de profil nișat, IT&C;
 5. Conexiuni și parteneriate cu 100 de facultăți și ONG-uri studențești.
A fost util articolul? 0

Leave a Reply