• 22 Feb. 2016
  • 1 min

Orange așteaptă 178 de studenți și masteranzi la practică

Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Orange România, cel mai mare operator de telefonie mobilă de pe piața locală, a lansat programul „Orange First Step”, destinat studenților și masteranzilor care vor să facă practică în magazinele companiei.

Operatorul de telefonie mobilă Orange România a lansat programul „Orange First Step”, dedicat studenților și masteranzilor care vor să facă practică în magazinele companiei între 4 aprilie și 4 mai. 178 de tineri vor fi putea face practică în echipele de vânzări și în magazinele Orange din 55 de orașe. Studenții și masteranzii vor putea folosi experiența dobândită pentru echivalarea orelor de practică incluse în programa de învățământ.

Cei interesați să participe în programul companiei se pot înscrie pe pe www.orange.ro/first-step, între 22 februarie și 4 martie. Selecția candidaților va avea loc între 5 și 25 martie.

Orange First Step

Orange First Step

Cei selectaţi în program vor putea participa la workshopuri dedicate, pe teme precum brandul şi valorile companiei, dezvoltarea abilităților de vânzător, dar şi de personal branding şi muncă în echipă. La finalul lunii de internship, participanții vor primi o adeverință de practică și, în funcție de implicarea de care au dat dovadă, pot primi recomandări semnate din partea mentorilor, care le vor fi utile pe viitor, la angajare.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply