• 26 Apr. 2016
  • 1 min

Orange vrea să atragă peste 250 de tineri la practică

orange_internship
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Orange România, cel mai mare operator de telefonie mobilă de pe piața locală, caută peste 250 de studenți și masteranzi care vor să facă practică în magazinele companiei.

Operatorul de telefonie mobilă Orange România a crescut numărul locurilor de practică destinate studenților și masteranzilor, prin intermediul programului „Orange First Step”. În prezent, compania caută peste 250 de tineri după ce, la sfârșitul lunii februarie, anunța că pune la bătaie 178 de locuri de practică, pentru care studenții și masteranzii se puteau înscrie în intervalul 4 aprilie – 4 mai.

Noul anunț al operatorului de telefonie mobile menționează că 26 aprilie – 9 mai este perioada de înscriere pentru tinerii interasați să obțină experiență de lucru. Compania are disponibile trei stagii de practică, de câte o lună, în intervalul iunie – august. Internshipurile se vor desfășura în departamentele de vânzări, relații cu clienții, IT, tehnic, marketing și resurse umane.

În timpul lunii de practică, tinerii vor putea participa la workshopuri dedicate, pe teme precum brandul şi valorile operatorului de telefonie mobilă, dezvoltarea abilităților de vânzător, dar şi de personal branding. La final, tinerii vor primi o adeverință de practică.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply