• 14 May. 2018
  • 2 min

Cum să faci primii pași în domeniul de Quality Verification

Quality Verification
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Povestea departamentului de Quality Verification al Electronic Arts Romania a început în anul 2008, cu 10 tineri care au pus bazele a ceea ce, în timp, a devenit cel mai mare centru de QV al Electronic Arts, la nivel internațional, datorită celor peste 1000 colegi ce aduc plus valoare zilnic.

Unii dintre pionierii centrului din București încă sunt parte a companiei ce a crescut împreună cu ei, fie în poziții de conducere în cadrul grupului de QV, fie în diverse poziții-cheie ale departamentelor de Software Engineering, Development, IT, precum și altele.

 

Un colectiv omogen de persoane talentate a construit un mediu de lucru dinamic ce îmbină pasiunea pentru jocuri și distracția cu munca, stabilind standardele pentru rezultatele excepționale de care s-a bucurat departamentul. Astfel, echipa din București a avut un impact semnificativ în majoritatea proiectelor EA precum FIFA, Battlefield sau Need for Speed, pe toate platformele mobile sau consolele de ultimă generație. Si toate acestea, în poate una dintre cele mai moderne și ludice clădiri de birouri din București.

EA România Games

EA România Office

 

„Având o viziune clară asupra viitorului tehnologiei, al evoluției acesteia și beneficiind de puternicul spirit antreprenorial al companiei, continuăm să fim conduși de aceeași pasiune și căutăm să inovam, să dezvoltăm concepte de QV prin noi oportunități atât pe partea de testare entry-level, cât și prin implementarea unor specializări în zona analizei de date sau calitate a produsului,” a spus Iulia Ilioiu, Associate Recruiter EA Romania.

 

Dar cum arată departamentul de QV din interior? Ne povestește Andrei Tănăsie, Junior Project Manager QV la EA Romania, care s-a alăturat echipei în anul 2013.  

 

„Încă din primele zile am știut că am făcut alegerea corectă. Am fost primit cu o atitudine pozitivă și mi-a fost oferit ajutorul necesar pentru a face primii pași în acest domeniu. Deși totul în jurul meu era nou, am realizat imediat că vorbesc aceeași limbă cu colegii mei.”

 

Ulterior, dezvoltându-se atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, lui Andrei i s-a oferit oportunitatea de a lucra în poziții precum Senior QV Tester, QV Test Lead, iar mai apoi în straturile de Junior Management.

EA România sediu Bucuresti

EA România echipă

 

„Experiența de a lucra în EA este unică. De la sediul modern la diversitatea proiectelor și a studiourilor partenere până la colegii ce fac din EA o a doua casă, toate acestea sunt doar câteva din atuurile cu care ne mândrim. Să faci parte din echipa ce dezvoltă unele dintre cele mai iubite jocuri, precum FIFA, NFS, Battlefield, SIMS, și lista continuă, îi va oferi oricui un sentiment de mândrie. Dacă ar trebui să sumarizez experiența de a lucra în EA, aș spune că, îmbinând pasiunea cu profesia, ajungem la cele mai bune rezultate.”

 

Iar celor care își doresc să se alăture echipei EA Romania, Andrei le oferă acest sfat:

„Nu ezitați! Pasiunea comună pentru jocuri și atmosfera prietenoasă vă vor oferi oportunitatea de a face primii pași în domeniul de Quality Verification. Lucrez alături de oameni excepționali și, de ce nu, poate tu vei fi următorul!”

Toate oportunitățile de angajare, atât entry level cât și senior, pot fi găsite pe pagina de cariere EA. Succes!

A fost util articolul? 0
angajarejoburilocuri de munca

Leave a Reply