• 24 Aug. 2017
  • 1 min

Primii speakeri la HR Summit Iași vor fi Alex Pegg și Monica Eugeniu

HR summit conference
Autor
eJobs
eJobs Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare ... Arată mai mult

Alexandra Pegg, Lead Engagement Consultant la Tap’d Solutions Ltd, și Monica Eugeniu, Managing Director la ‘learning about’, ne vor vorbi despre Dezvoltarea Organizațională și cum să atragi talente tinere la HR Summit Iași 2017.

Cu studii în psihologie la Universitatea Warwick din Anglia, un Master în Organizații și Business și experiență valoroasă în cadrul Siemens & Samsung, Alexandra Pegg ne va povesti, pe 5 octombrie, în incinta Palas Congress Hall din Iași, despre ce înseamnă să fii responsabilă de proiecte la nivel local, regional și global și despre toate provocările care apar atunci când încerci să dezvolți strategii de competențe comportamentale, soluții de învățare și dezvoltare pentru diferite țări și culturi.

 

Monica Eugeniu, Managing Director la ‘learning about’, companie care oferă workshop-uri creative, inspiraționale și de consolidare pentru echipe, este cel de-al doilea speaker anunțat la HR Summit Iași. Are peste 20 de ani de experiență în a lucra cu oamenii și în dezvoltarea managementului și caută să inspire și să motiveze persoanele care își doresc să atingă următorul nivel de performanță, ajutându-i să își descopere pasiunile atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. Pe 4 și 5 octombrie, Monica va dezbate tematica „Leadership-ul este alegere ta” cu precădere pe adoptarea unui stil de management flexibil și beneficiile acestuia:  

„Generația tânără din România are farmecul ei, este liberă, spontană, încrezătoare în forțele proprii, asertivă, își expune nemulțumirile și așteaptă sau chiar cere feedback și apreciere. Toate acestea constituie o provocare pentru angajatorul de azi care trebuie să-și adapteze stilul de management, să tranziteze clar către leadership, să fie orientat către oameni, să ofere feedback constant, să aprecieze, să ofere un cadru flexibil ca orar, să fie interesat și preocupat de pasiuni și să descopere potențialul celui tânăr”, susține Monica.

HR Summit Iasi

Conferința de resurse umane HR Summit Iași are loc în perioada 4-5 octombrie, în incinta Palas Congress Hall Iași. Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe www.iasi.hrsummit.ro.

A fost util articolul? 0

Leave a Reply